Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης υπέρ του Τούρκου προξένου Κομοτηνής


Είναι γνωστή η "τάση" υπέρμετρης φιλίας, αλλά και η τάση ψηφοθηρίας που έχει αναπτύξει ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως και η ΔΗΜΑΡ) με την πλευρά του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και τους "αριστερούς" υποψηφίους μουσουλμάνους (που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι και όχι ως Έλληνες, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στις τάξεις του Τούρκους βουλευτές!). Να
σημειώσουμε πως "αριστερός" στην Τουρκία θεωρείται εκείνος που έχει ιδεολογικές θέσεις δεξιότερα της Χρυσής Αυγής. Λεπτομέρεια σημαντική, για να κατανοήσουν όλοι την "αριστεροσύνη" των μουσουλμάνων βουλευτών που συγκαταλέγονται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της φιλίας και συνεργασίας, που διέπουν το ΣΥΡΙΖΑ και το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, δημοσιοποιήθηκε μία ανακοίνωση της Νομαρχιακής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξάνθης, την οποία έτρεξε ναγνωστοποιήσει η τουρκόγλωσση εφημερίδα "Μπιρλίκ", με τίτλο, "Η νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατήγγειλε την επίθεση στον πρόξενο Σενέρ".
H νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατήγγειλε τη επίθεση που έγινε στην Καβάλα σε βάρος του πρόξενου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ. H νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δημοσίευσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο περιέχεται η φράση ¨Καταδικάζουμε την επίθεση που υπέστη ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, μπροστά στο δημαρχείο της Καβάλας από ρατσιστικές ομάδες.
Δελτίο τύπου νομαρχιακής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ καταδικάζει την επίθεση στον Τούρκο Πρόξενο Οσμάν Σενέρ, στο δημαρχείο Καβάλας από ομάδα ακροδεξιών. Η κίνηση αυτή εκτός από ατυχής και ανούσια είναι και αποπροσανατολιστική. Την περίοδο που η φτώχεια, η εξαθλίωση και η ανέχεια πλήττει όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας, κάποιοι επιδίδονται σε έναν αγώνα που στόχο έχει την όξυνση και τον κοινωνικό αυτοματισμό. Όσο και εάν προσπαθούν ορισμένοι να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα από τα πραγματικά επίδικα που απασχολούν την κοινωνία σήμερα δε θα τα καταφέρουν. Όσοι επενδύουν στην ένταση, στο ρατσισμό και στον εθνικισμό θα ηττηθούν, από τις δυνάμεις της δημοκρατίας και της ειρηνικής συνύπαρξης.
Νομαρχιακή οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
Εφ. Μπιρλίκ 15/1/2013
Σχόλιο: Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πρόξενος πήγε στον Σώστη και πίεζε αφόρητα τον ιμάμη εκεί να μπεί στο payroll του προξενείου, και όταν μετά έβαλε τον τζουτζέ του χωριού να τον απειλεί, έβγαλε καμμία ανακοίνωση; Για εκείνο το περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης πήρε καμμιά δημόσια θέση ή μούγκα στη στρούγκα; Να υποθέσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζει τι ακριβώς επιδιώκει και τι ακριβώς κάνει ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής στην Θράκη ή να υποθέσουμε πως συμφωνεί με τις στοχεύσεις της Άγκυρας στην περιοχή;

Κωνσταντίνος

Συμπλήρωμα ενημερωτικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ:
Ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, παρέθεσε στην Κομοτηνή γεύμα προς το κόμμα DEB. Στο γεύμα μετείχαν ο πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, οι υποπρόξενοι Αλπέρ Ατάκ, Αντνάν Οζτούρκ και Ιλκάι Κοτζαγιγίτ, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος Οζάν Αχμέτογλου, το μέλος του Δ.Σ. του κόμματος Μουράτ Γουνούς, άλλοι διοικούντες και μέλη του μειονοτικού τύπου. Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε τον πρόξενο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και του δώρισε πλακέτα προς ανάμνηση της μέρας.
Το DEB είναι ένα άκρως εθνικιστικό τουρκικό κόμμα, εμφορούμενο από την ιδεολογία των Γκρίζων Λύκων.
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Τούρκο πρόξενο τον οποίο λατρεύουν τουρκόφρονες εθνικιστές (εντός της Θράκης), ίσως να αποτελεί ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η... επιστήμη!

http://kostasxan.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου