Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να θέσει κόμματα εκτός νόμου! Ψάχνει να βρει παρέα στην παρανομία φαίνεται…


Θα ήταν για γέλια, εάν δεν τους πλήρωνε με αίμα ο Ελληνικός λαός.
Ο άνθρωπος που ηγείται του κόμματος των απατεώνων, θέλει να βγάλει άλλα κόμματα εκτός νόμου. Δεν είναι βέβαια καθόλου “χαζό” ή προπαγανδιστικό αυτό που προσπαθεί να επιτύχει και θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο. Είναι κλασσική ΠΑΣΟΚική τακτική, οι αβάντες του ΠΑΣΟΚ στον χώρο που το ίδιο έχει βαφτίσει “ακροδεξιά”.
Ποιός θα λησμονήσει τις κορώνες του γερμανοτσολιά Σημίτη για … νεοναζί! Ο άνθρωπος του οποίου ο πατέρας συνεργάστηκε με τις κατοχικές δυνάμεις, ο άνθρωπος που βομβάρδιζε μαζί με ουστάσι, Βόσνια SS και Αλβανούς φασίστες την Σερβία υπηρετώντας
την ολοκλήρωση του Χιτλερικού οράματος μαζί με τον Σρέντερ, έφτιαχνε διακαώς σκιάχτρα για να πετάξει από πάνω του την “ρετσινιά”.
Στο “επιχειρησιακό” σκέλος όμως, το σημιτιστάν, αυγάτιζε τα δεξια μορφώματα με τα ίδια τεχνάσματα. Ποιός ξεχνά το ΚΕΠ, την ΠΟΛΑΝ, το ΛΑΟΣ; Τις σχέσεις στοργής με το σύστημα Μητσοτάκη επί ηγεσίας ΚΚβ’;
Νομίζετε ότι ο Βενιζέλος που υπέγραφε τα υποβρύχια μαζί με τον Άκη, είναι αδαής και πιστευει ότι ο κόσμος θα τσιμπήσει σε τέτοιες κωμωδίες; Ακόμα και οι ψηφοφόροι της Αριστεράς;
Όχι. Η συζήτηση περί νομιμότητας από ένα κόμμα που εάν υπήρχε δικαιοσύνη έπρεπε να έχει έδρα τον Κορυδαλλό, είναι “χειρουργική”.
Ήδη ο λαός βράζει μετά την καταψήφιση της πρότασης για εξεταστική. Είναι στα κεραμύδια και τους θεωρεί όλους κλέφτες.
Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία, έχουν αποσταλεί από τους ηρωϊκούς οικονομικούς εισαγγελείς ΠΕΝΤΕ δικογραφίες που αφορούν το κόμμα του.
Ήδη ο Άκης είναι φυλακή, ο Γιάννος ελέγχεται, οι τσουκατομαντέληδες καταδικάστηκαν στις συνειδήσεις του κόσμου, εως την κυβέρνηση που θα τους δέσει και αυτούς.
Έτσι, το σκιάχτρο που δημιουργεί, θα έπειθε μόνο κοράκια. Δυστυχώς γι’ αυτούς τα κοράκια στην Ελλάδα έχουν πράσινες ταυτότητες.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου