Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Το σύστημα καλύπτει τα νώτα του με «έρευνες» για τα συμβάντα στο Σύνταγμα!

Μετά από αμέτρητες απόπειρες ανθρωποκτονίας (πως αλλιώς να χαρακτηριστεί η ρίψη χημικών μέσα στο σταθμό του μετρό, όπου υπήρχαν ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα, εγκλωβισμένοι όλοι, λόγω του θεάτρου της σύγκρουσης κρατικών υπαλλήλων και παρακρατικών) εκ μέρους της ΕΛΑΣ και μετά τη γενικευμένη κατακραυγή, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τα γεγονότα.
Καλώς την κι ας άργησε, που λέει και ο λαός...! Ο λόγος για μια έρευνα που δεν θα οδηγήσει πουθενά, αν κρίνουμε από παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος. Χτυπήθηκαν βάναυσα Έλληνες από την ΕΛΑΣ, η οποία μετατρέπεται σε δύναμη κατοχής της αστικής «ελίτ», οι τραυματίες εκατοντάδες και οι εισαγγελικές αρχές απουσίαζαν χθες από το Σύνταγμα, αν και όλη μέρα τα κανάλια μετέδιδαν τα επεισόδια.
Ουδείς έσπευσε να δει επιτόπου τι συμβαίνει και τώρα με βάση τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνου Λουράντου, περί προσκομμάτων που δημιούργησαν οι «αρχές» στον εφοδιασμό με φάρμακα του ιατρείου του μετρό, σπεύδουν να «ερευνήσουν».
Να ερευνήσουν τι; Τα αναρίθμητα πλάνα και τα βίντεο στο youtube αλλά και σε πολλά ιστολόγια, μιλούν από μόνα τους. Θα κληθούν τραυματίες να καταθέσουν; Και ποιους θα καλέσουν μεταξύ άλλων στην ανάκριση; Τους ιθύνοντες της ΕΛΑΣ. Για να πουν τι; Να επαναλάβουν τα όσα απίθανα είπε στη Βουλή δικαιολογούμενος για τα απίστευτα επεισόδια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής. Σημειώνουμε εδώ ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την εκτεταμένη χρήση χημικών κατά Ελλήνων, από τους ένστολους πραιτοριανούς του συστήματος. Αλλά, χωρίς να αμφισβητήσουμε την καλή πρόθεση των Ελλήνων ιατρών, δεν περιμένουμε αποτελέσματα...
Τώρα: για την τρίωρη (!) «πολιορκία» και τις βιαιότητες στη στοά της οδού Όθωνος κατά των εργαζομένων της ΕΘΕΛ (που ήταν η ΕΛΑΣ;), οι οποίοι κρατούσαν την ελληνική σημαία (μείζον «έγκλημα» κατά την οικεία αριστερά), κανείς δεν έδειξε να ευαισθητοποιείται. Και αυτό, γιατί οι θεσμοί στη χώρα μας, προσέχοντας το επικοινωνιακό τους προφίλ, λειτουργούν βάσει της «πίεσης» που δέχονται από τα μέσα και βάσει των «κατευθύνσεων» που αυτά δίνουν. Και φυσικά, οι διάφορες κατεπείγουσες προκαταρκτικές έρευνες που το σύστημα διατάσσει και διενεργεί, αποτελούν άλλο ένα άλλοθι, άλλη μια απόπειρα να πουλήσουν κάποιοι χάντρες στους «ιθαγενείς».

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου