Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι εισαγγελείς θα παρέμβουν μόνο όταν η Αστυνομία θα αρχίσει να ρίχνει χειροβομβίδες στους πολίτες;


  • Οι εισαγγελείς περιμένουν μετά τα ασφυξιογόνα να αρχίσει να ρίχνει και χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου η ΕΛΑΣ στον λαό, ώστε να δράσουν αυτεπάγγελτα;
Η πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα για δυο μέρες “μέσα στον στόχο βρέθηκε μιας εξουσίας, που δεν κατέχει από πόνο και χαρά”.

Ο υπουργός δημόσιας τάξης, αυτός που θέλει να τον αποκαλούμε και υπουργό προστασίας του πολίτη (τρομάρα του) που έδωσε την εντολή για ρίψη ασφυξιογόνων και τόνων χημικών και έδωσε το “ελευθέρας” να ανοίγουν κεφάλια και να σπάνε κόκκαλα οι ένοπλοι υφιστάμενοί του, οι επιτελείς της αστυνομίας που μετέδωσαν την υπουργική αυτή εντολή στην αλυσίδα ιεραρχίας της ΕΛΑΣ, οι διμοιρίτες των ΜΑΤ και οι άνδρες των διμοιριών που την εκτέλεσαν, έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει να δικαστούν στο Διεθνές Δικαστήριο ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.
Ολοι αυτοί επίσης εγκληματώντας έχουν παραβεί, κατά συρροήν και με ιδιαίτερη αγριότητα, το Σύνταγμα και τον μισό ποινικό κώδικα, δίνοντας τις εντολές που έδωσαν και εκτελώντας τες. Και επειδή γνωρίζουν πως έχουν διαπράξει τα μεγάλα εγκλήματα αυτά, και σε τόσο μεγάλη έκταση μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει και ψεύδονται. Πρώτος και καλύτερος ο υπουργός δημόσιας τάξης που υποστηρίζει πως δεν έριξε η ΕΛΑΣ χημικά στο Μετρό της πλατείας Συντάγματος.
Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί που τους πρέπει η πιο σκληρή τιμωρία γιατί επιτέθηκαν οπλισμένοι, με απαγορευμένα μάλιστα όπλα από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, σε έναν άοπλο λαό. Και που άνοιξαν τα κεφάλια και έσπασαν τα κόκκαλα πολιτών κάθε ηλικίας που διαδήλωναν ειρηνικά.
Είναι και η δικαιοσύνη. Οι εισαγγελείς. Που για 48 ώρες έκαναν οτι δεν έβλεπαν.
Η δικαιοσύνη είναι άλλη μια “άπονη” εξουσία. “Που δεν κατέχει από πόνο και χαρά”. Ιδίως όταν πρόκειται για τον πόνο του λαού.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο εισαγγελέας που ήταν υπεύθυνος εκείνες τις μέρες για την τάξη στο Σύνταγμα, και κάθε άλλος εισαγγελέας που ήταν αρμόδιος να επέμβει και δεν επενέβη, είναι υπόλογος. Είναι εξίσου ένοχος με κάθε άλλον που εδωσε εντολές για να διαπραχθούν τα εγκλήματα και με κάθε έναν που τα διέπραξε.
Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ από τις τηλεοράσεις του το όργιο βίας στην πλατεία Συντάγματος, την κατάλυση ακόμη και αυτής της ολιγαρχικής τους δημοκρατίας, και οι αρμόδιοι εισαγγελείς να κάνουν οτι δεν βλέπουν. Δεν μπορούν να ισχυριστούν οτι δεν υπέπεσε η τέλεση αυτών των φοβερών εγκλημάτων στην αντίληψή τους.
Δεν είναι δυνατόν να έχει επιτεθεί η εκτελεστική εξουσία με τέτοια αγριότητα, βιαιότητα και όπλα στον άμαχο λαό και η δικαστική εξουσία να κάθεται και να κοιτάει και να μην υπερασπίζεται τον λαό.
Τι περιμένουν οι εισαγγελείς για να επέμβουν; Να αρχίσει η ΕΛΑΣ να ρίχνει στον συγκεντρωμένο λαό χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου; Αέριο της μουστάρδας;
Μα εκείνοι που φταίνε περισσότερο από όλους και που τους πρέπει η μεγαλύτερη τιμωρία απ’ όλες, μόλις αποκατασταθεί στοιχειωδώς το πολίτευμα, είναι δύο: ο κύριος που παριστάνει τώρα τον πρωθυπουργό και εκείνος ο άλλος κύριος που παριστάνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

ΥΓ. Το καταπληκτικό τραγούδι είναι από τις Δυνάμεις του Αιγαίου


http://anarmodios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου