Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αθώος ο Στρος Καν!!! Όλο το παρασκήνιο της αθώωσής του...


Συνελήφθη λοιπόν ο σοσιαλιστής Dominique Strauss Khan, εκκαθαριστής της χρεωκοπημένης κοινοπραξίας παγκοσμίως γνωστής με τον διακριτικό τίτλο "ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ".

Ο πρόεδρος της κοινοπραξίας George Papandreou, γνωστός ανά την υφήλιο για τους παγκόσμιους στοχασμούς του, φίλος του συλληφθέντος σοσιαλιστή επιδόξου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και ήδη κατηγορουμένου για κακούργηματα, ερωτηθείς σχετικώς, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους σε παλαιότερες δηλώσεις του, περί χώρας διεφθαρμένων.

Ο κ. Papandreou διετύπωσε επίσης ορισμένες ενστάσεις ως προς τον τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ότι στην ΕΛΛΑΔΑ η αστυνομία θα συνελάμβανε την καμαριέρα και θα την παρέπεμπε να δικαστεί για το κακούργημα της αντίστασης κατά της αρχής, και της προσβολής του προσώπου του εκκαθαριστού της κοινοπραξίας...

Έτσι για να καταλάβουν όλοι και να γίνει ευρύτερα γνωστό τι σημαίνει απαξιωμένη δικαιοσύνη και πως απονέμεται από τους επίορκους λειτουργούς της στην Ελλάδα.

Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η καγκελάριος κ. ΜΕΡΚΕΛ, απεπειράθη να αυτοκτονήσει συνεπεία ερωτικής απογοητεύσεως, ελέγχονται ως ανακριβείς. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι Martine Aubry, François Hollande και Ségolène Royal, ανθυποψήφιοι του "πηδηχτούλη" Dominique Strauss Khan, για την ανάδειξη από το γαλλικό σοσιαλιστικό κόμμα, του υποψηφίου για τις εκλογές του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αν και ανεπιβεβαίωτες, ελέγχονται ως απολύτως ακριβείς.

Το ιστολόγιό μας σε συνεργασία με ειδικό απεσταλμένο είναι αυτή τη στιγμή στο δικαστήριο των ΗΠΑ, που γίνεται η δίκη του Τρος Καν και σας παρουσιάζει τις βασικές αρχές της υπερασπιστικής γραμμής του κατηγορούμενου και όλα δείχνουν ότι θα τον αθωώσουν. Θα υποστηρίξει δηλαδή ότι έπαιζε με την καμαριέρα το γνωστό παιχνίδι με τον " γιατρό". Ξέρουμε βέβαια ότι είχε δηλώσει στην Αθήνα, ότι είναι "γιατρός" και τού 'μεινε. Το παιχνίδι του "γιατρού" προϋποθέτει ότι θα έπρεπε να ζητήσει από την καμαριέρα να μείνει γυμνή για να την εξετάσει...

Έχει κυκλοφορήσει όμως μια καινούρια πίστα στο διαδίκτυο με το "γιατρό" και ο πέφτουλας Τρος Καν λάτρης και της τεχνολογίας, την ακολούθησε, όπως προβλέπεται στο παιχνίδι "PIPA 1"όπως λέμε "FIFA2" και τα λοιπά. Οι πληροφορίες όλες λένε άλλωστε ότι είναι και ΅φιφας" , γι αυτό επιτίθεται σε όποια γυναίκα βρει μπροστά. Και το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό τον βλέπουμε και στη φωτό από τον κ. Τρισέ.

Ο Στρος Καν , λοιπόν, γδύθηκε και έκανε τον γιατρό αυτός. Και αυτό θα υποστηρίξει. ΄Οτι ήταν ένα απλό παιχνίδι και πιστεύει ότι το κόλπο θα πιάσει για να βγει έξω και να συνεχίσει τη δράση του ( να βγει έξω και να την πέφτει και να δανείζει ανύποπτες και αθώες χώρες).

Υπάρχει και ένας δεύτερος λόγος, που ζητάει να αθωωθεί ο Τρος Καν από την βρωμερή επίθεσή του στην άτυχη καμαριέρα. Η πρώτος λόγος, τον είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση και είναι η υπερασπιστική γραμμή, ότι έπαιζε απλώς τον ΅γιατρό" που με τη συγκεκριμένη ιδιότητα έχει κόλλημα.

Ο δεύτερος λόγος που θα επικαλεστεί ο βρωμύλος , είναι ότι δεν ζήτησε να κάνει καμαριέρα στοματικό έρωτα, αλλά... επιμήκυνση χρέους ή πέους.

Μία ακόμη εκδοχή, είναι να παρουσιαστεί πως ο πηδήκουλας Στρος Καν αποφάσισε να κάνει ένα τελειωτικό έλεγχο στο στρατηγικό του σχέδιο για την συνέχιση της παρέμβασης του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Όμως ελλείψει χάρτη, αλλά και "αμμοδόχου", αποφάσισε να πηδήξει την καμαριέρα εφαρμόζοντας επάνω της σοδομισμός, πεοθηλασμό και άλλα, συνεπικουρούμενα με χαστούκια όπου δη... Ο άνθρωπος μία πρακτική εξάσκηση έκανε και τον τρέχουν για... βιαστή!

Ο ειδικός μας συνεργάτης δικαιώνεται, αφού παλαιότερα είχε περιγράψει με τίτλο "Μνημόνιο στα τέσσερα" τη στάση της Ελλάδας, απέναντι στο ΔΝΤ και τον Στρος Καν, σε μία ανάρτηση που έχει ως εξης:

Η αγαπημένη στάση της Τρόικας είναι το "Μνημόνιο στα τέσσερα"και γίνεται ως εξής:

Το ΔΝΤ εισέρχεται από την πίσω πόρτα στα οικονομικά της χώρας μας. Το βασικό πλεονέκτημα της στάσης είναι η βαθιά εισχώρηση στα οικονομικά και την εθνική κυριαρχία του κράτους, ενώ πιθανό μειονέκτημα είναι η έλλειψη οπτικής επαφής.

Αλλά κι αυτό λύνεται, αφού μπαίνει καθρέφτης μπροστά, ο λεγόμενος "καθρέφτης της οικονομίας".

Η οικονομική στάση είναι γνωστή και με την αγγλική έκφραση "doggy style", δηλαδή «με τον τρόπο των σκύλων», "σκυλίσιο", γιατί σε λίγο θα ζούμε σαν σκύλοι ή και θα 'ρχίσουμε να τρώμε σκύλους, κάτι άλλωστε που έχει ξεκινήσει δειλά- δειλά.

Το "4" ξέρουμε επίσης:
- Από την έκφραση "δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα", που πάει βεβαίως στην κυβέρνηση.
- "Να έχεις τα μάτια σου τέσσερα ", αλλά και δεκατέσσερα όταν κυκλοφορείς στο δρόμο, τις μέρες του Μνημονίου και κοντά στον Τρος Κάν
- "Το μωρό πάει με τα τέσσερα". Νέα είναι η κυβέρνηση και μπουσουλάει ακόμα, αλλά κυκλοφορούν και Τρος Κάν

Έχουμε επίσης, την "τετράδα" ή "κουαρτέτο", που είναι η στάση "Η τρόικα + η κυβερνηση" σε ακατατανόμαστες οικονομικές πράξεις".

Να προσθέσουμε την έκφραση "θα μας πάνε τέσσερις", που ισχύει σε όλα τα επίπεδα. Και σε επίπεδο πολιτών και σε επίπεδο κράτους.

Πέρα από τη στάση "Μνημόνιο στα 4" που αρέσει στην τρόικα, άλλες στάσεις που της αρέσουν είναι:

1. Η «ιεραποστολική» στάση
, όπου αυτή γίνεται μόνο για ιεραποστολικούς λόγους, να σώσουμε την πατρίδα.

2. Στοματικό:
 Είναι η στάση που σε λίγο δεν θάχουμε να βάζουμε τίποτα στο στόμα μας (και μάλλλον αυτό έλεγε ο Τρος Καν στην καμαριέρα.

3. Η στάση 69:
 Είναι το νέο ηλικιακό όριο για να παίρνει κανείς σύνταξη από την Τρόικα και τον Τρος Καν.


Σε 5 δόσεις η επίθεση Στρος Καν στην καμαριέρα!
Ο Ντομινίκ Τρος Καν ενεργούσε και στις ανώμαλες ορέξεις του, όπως και στην πολιτική. Στην καμαριέρα ρίχτηκε σε 5 δόσεις, όσες δηλαδή οι δόσεις μέχρι τώρα της Ελλάδας από το ΔΝΤ.

Οι 5 κινήσεις - δόσεις, όπως περιγράφονται στη δικογραφία, που έχει εξασφαλίσει όλη το Πάμε Λουκέτο:

1. Πήγε τάχα μου στο μπάνιο και βγήκε ο γέρο μπαμπαλής με μια πετσέτα που είχε πάρει δώρο από την Αθήνα και έδειχνε πάνω τον Παρθενώνα

2. Άφησε να πέσει τάχα μου κάτω η πετσέτα και έδειξε στην ατυχή καμαριέρα το Μνημόνιο

3. Της ζήτησε να κάνουν στοματικό σεξ λέγοντας ότι σε όλα τα επίπεδα κανένας δεν του έχει αρνηθεί κάτι τέτοιο

4. Εκνευρίστηκε γιατί αρνήθηκε η καμαριέρα ενώ σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει όλοι δούλοι του...

5. Τελικά της χύμηξε δίνοντας και ένα μήνυμα σε όσους δεν υπακούν στο ΔΝΤ τι έχουν να πάθουν αν δεν ακολοθούν το Μνημόνιο και τις οικονομικές και σεξουαλικές του ορέξεις.

Βίντεο με τον Τρος Καν και την καμαριέρα, ο Λαζόπουλος την Τρίτη!
Βίντεο σοκ θα παρουσιάσει την Τρίτη ο Λαζόπουλος για τον Στρος Καν που χύμηξε στην καμαριέρα στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Ο Λαζόπουλος έχει τις άκρες από το προηγούμενο βίντεο με τον Τρος Καν και τον Παπανδρέου που το παρουσίασε αποκλειστικά και έκανε τόσο σάλο . Το βίντεο τώρα είναι από ...
τις κάμερες δωματίου του ξενοδοχείου γιατί τον ξέρουν από άλλες φορές τι μουρντάρης, βιτσιόζος και ανώμαλος τύπος είναι και του την έφεραν.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της εκπομπής της Τρίτης, θα ονομαστεί "Αει Γκαμίσoυ νιουζ"...

Βέβαια, με όλα αυτά, καταλήγουμε να έχουμε μία (μεγάλη) απορία: Όλοι οι φίλοι του Γιώργου είναι είτε δικτάτορες, είτε τοκογλύφοι, είτε βιαστές... Ο ίδιος, άραγε, τι είναι;

Πληροφορίες του ιστολογίου από ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου αναφέρουν πως υπάρχει ένα αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης και ευφορίας, αφού ο μαρτυριάρης Dominique την πάτησε, μετά το κάρφωμα που έκανε στον Γιώργο για τις επαφές του με το ΔΝΤ.

Άλλες πληροφορίες για συμμετοχή του άντρακλα Στρος Καν σε ταινία του Σειρηνάκη, ελέγχονται, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κανένα κορίτσι (ακόμη και η Τζούλια), να συνουσιασθεί με κάποιον που πηδάει όποιον και όποια βρει. Συγκεκριμένα, γνωστό μοντέλο του Σειρηνάκη είπε: "Και πού ξέρω τι αρρώστιες κουβαλάει αυτός;". Το συγκρότημα Σειρηνάκη, πάντως, συνεδριάζει προκειμένου να θέσει τους όρους της συνεργασίας. Σύμφωνα με διαρροές, ένας βασικός όρος είναι ο μη οικονομικός έλεγχος της εταιρείας από το ΔΝΤ..., ενώ φέρεται πως η πληρωμή του πρωταγωνιστή Στρος Καν θα γίνει σε τράπεζα στις νήσους Μαλάουι.


Σύνθεση κειμένου από Κωνσταντίνο, filotmia και PameLouketo

Η αρχική φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου