Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Γλύτωνε βιάζοντας χώρες, συνελήφθη για απόπειρα βιασμού καμαριέρας.


Ντομινίκ «Δράκος» ΤΕΛΟΣ. Άντε γεια!!!

Το κτήνος. Ναι, έτσι ακριβώς προσφώνησε τον Ντομινίκ Στρος Καν ο Γάλλος κωμικός Στεφάν Γκιγιόν, λίγο πριν εισέλθει για συνέντευξη στο στούντιο του France Inter πριν λίγο καιρό.

«Σε λίγα λεπτά ο Ντομινίκ Στρος Καν θα εισέλθει στο στούντιο… Έκτακτα μέτρα έχουν ληφθεί για να μην ξυπνήσει το Κτήνος… Για την ασφάλεια του προσωπικού ζητήθηκε από τις εργαζόμενες να μη φοράνε αποκαλυπτικά ρούχα… Τα ψηλά τακούνια, τα δερμάτινα παντελόνια και τα σικ εσώρουχα απαγορεύονται».

Μετά την Ελλάδα την έπεσε και στην καμαριέρα ο γέρο μπισμπίκης!!!

Αυτός ο αχρείος σχιζοφρενής βιαστής, ο «δράκος» του Μανχάταν, και διευθυντής του ΔΝΤ, πολιτικός στο επάγγελμα, Εβραίος στην καταγωγή και στο θρήσκευμα, σοσιαλιστής, συνοδοιπόρος στη σοσιαλιστική διεθνή με όλους τους Δικτάτορες της Βόρειας Αφρικής, θρασύτατος και κάφρος με ...
τις ανθρώπινες ψυχές.

Αυτό το υπόδικο ανθρωπάριο πριν λίγο καιρό είχε έρθει εδώ και μας το έπαιζε γιατρός κουνώντας απειλητικά και το δάκτυλό του στη μούρη μας.
Είναι ένας από αυτούς που ‘κάναν μέχρι σήμερα, κουμάντο στην παγκόσμια οικονομία. Γνωστός για τις «αδυναμίες» του αλλά πάντα καλυπτόμενος από τους ισχυρούς φίλους του. Ξέχασε όμως ότι ο βιασμός συγκαταλέγεται στα σύγχρονα θανάσιμα αμαρτήματα και όπως λέει και μια ελληνική παροιμία: « μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα!!!»

Η συμπεριφορά του θυμίζει ανθρωποειδές και είναι ΑΤΙΜΗ τουλάχιστον. Δείχνει ότι χρήζει ψυχιατρικού εγκλεισμού σε απομόνωση!

Σύμφωνα με την Αμερικανική αστυνομία ο επικεφαλής του ΔΝΤ δεν έχει διπλωματική ασυλία!!!
Αν η απόπειρα βιασμού της καμαριέρας από το Ντομινίκ είχε συμβεί στην Ελλάδα:
τώρα η καμαριέρα θα ήτανε προφυλακισμένη....
ο υπάλληλος που ειδοποίησε την αστυνομία θα είχε απολυθεί…
οι αστυνομικοί που είχαν συλλάβει τον Στρος Καν, θα είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα...
ο εισαγγελέας θα «υποχρεωνόταν» σε παραίτηση,
και ο Πρωθυπουργός θα ζητούσε γονατιστός από το Ντομινίκ, ταπεινά, συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη, θα έδινε υποσχέσεις ότι δε θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και θα δήλωνε ότι: «το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκαλο»!!!

Δεν θα επηρεάσει το ελληνικό πρόγραμμα η σύλληψη του επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής Δε γλιτώνουμε με τίποτα!!!
Θυμόσαστε που έλεγε ο Δομίνικος ότι οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκα…; ''Τώρα ποιος είναι βαθιά χωμένος στα σκ... Δομίνικε;''

Ξέρετε τι σημαίνει τελικά παγκοσμιοποίηση; Να βιάζει ο Γάλλος Ντομινίκ, στην Αμερική, Μαροκινή καμαριέρα και να πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι το δικηγόρο του. Αυτό σημαίνει παγκοσμιοποίηση!!!

Γλύτωνε βιάζοντας χώρες, συνελήφθη για απόπειρα βιασμού καμαριέρας.

του Στάθη Διομήδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου