Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ...ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!

Δεν ξέρουν τι να πρωτομαζέψουν σήμερα στην κυβέρνηση. Οι λάθος χειρισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο.
Αποκορύφωμα είναι η ανακοίνωση πριν από λίγο του Απόστολου Κακλαμάνη οτι θα καταψηφίσει το άρθρο 7 του νομοσχεδίου για τα κλειστά επαγγέλματα που δίνει τη δυνατότητα στο ΤΕΕ να επιβάλει εισφορά ακόμα και σε μη μέλη του.
Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης δεν έδειξε να υποχωρεί, διαμηνύοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάρει πίσω το άρθρο.
Βέβαια τα ίδια έλεγε και όλο το πρωΐ ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Ντόλιος ο οποίος σε δεκάδες συνεντεύξεις του διατράνωνε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μην αποσύρει την εγκύκλιο του υπουργείου του που επέβαλλε 2 χαράτσια στους 500.000 πολίτες που είχαν κάνει αίτηση τακτοποίησης των ημιυπαίθριων.
Τελικά όμως ο κ. Ντόλιος και ανακάλεσε εξ' ολοκλήρου την εγκύκλιο και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους πολίτες!
'Ομως η ζημιά είχε ήδη γίνει। Οι λάθος χειρισμοί και οι ασυνεννοησία μεταξύ κορυφαίων υπουργείων ανάγκασαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ζητήσει από τους υπουργούς του να ανακαλέσουν την εγκύκλιο, και τους εγκάλεσε μέσα στο υπουργικό γιατί δεν συνεννοούνται μεταξύ τους.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου