Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Δικαιώνονται η Ν.Δ και όλοι όσοι έλεγαν ότι πήγαμε με σχέδιο στο Δ.Ν.Τ…


Δεν είναι μόνο ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού ΤαμείουΝτομινίκ Στρος-Καν που αποκαλύπτει στο Γαλλικό κανάλι Canal+ότι ο πρωθυπουργόςΓιώργος Παπανδρέουείχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείουστην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, ούτε δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δημοσίως απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Σήμερα σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο στην Καθημερινή γίνονται όλα πιο καθαρά και μπαίνουν όλα τα κομμάτια του παζλ στην σειρά…
Αυτή την πληροφορία  ίσως να προσπαθήσουν να την μπαλώσουν , να διαψεύσουν , ή και να αποδομήσουν την εικόνα του Στρος-Καν…
Υπάρχει όμως σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ χρόνο η συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη στη ΝΕΤ όπου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ αυτά που λέει ο Ντομινίκ Στρος-Καν .

Ο κ. Σαχινίδης δήλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι : “Όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο ΔΝΤ. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες. Το ΔΝΤ μπορεί να σου δώσει μέχρι και το δεκαπλάσιο ή το εικοσαπλάσιο του ποσού που έχεις καταθέσει. Εμείς έχουμε καταθέσει 1 δισ. στο ΔΝΤ. Άρα, το ΔΝΤ, ως πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, μπορούσε να μας δώσει μέχρι και 10 ή 20 δισ.”

1 σχόλιο:

  1. Να σας πω απλά ένα ΜΠΡΑΒΟ για τον κόπο σας που ανεβάζετε τέτοιες ειδήσεις καθε 1-2 ώρες;;;
    Να σας πω απλά ένα ΕΥΓΕ για όλα;;;

    Σε κάθε περίπτωση αξίζετε συγχαρητήρια και απο την πρώτη φορά που διάβασα κάτι στο Ιστολόγιό σας αμέσως έχω προσθέσει το ανάλογο link στο δικό μου Ιστολόγιο ώστε να διαδοθούν περισσότερο ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ.

    Φιλικά
    http://thematorthodoxtheolog.blogspot.com/2011/02/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή