Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η μάχη της Ελλάδας. 1) Πόσο Ισλάμ αντέχει η Ελλάδα ;

«Και η τελευταία καρφίτσα λυγίζει την καμήλα». Τώρα θα σκεφτούν μερικοί πως το Ισλάμ δεν είναι καρφίτσα και η Ελλάδα προφανώς δεν είναι καμήλα. Το Ισλάμ είναι όμως ένα μεγάλο βάρος που ήδη το σηκώνει η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν είναι καμήλα αλλά ήδη είναι μια βάρκα, όπως παραβολικά η σύνθεση του πίνακα πάνω, που πολεμά να μη βουλιάξει και από τα δικά της προβλήματα. Έχει και στρουθοκαμηλίζοντες πολιτικούς που μας κοροϊδεύουν ότι ΘΑ τα λύσουν, κάνοντας ουσιαστικά απολύτως τίποτα !

Ας αφήσουμε όμως τις καρφίτσες, τα βάρη τις βάρκες, τις καμήλες, και τα ιθαγενή γαϊδούρια με Ιστορικά όμως ονόματα.

Πόσο Ισλάμ λοιπόν αντέχει η Ελλάδα ;

Η σοβαρή και ειλικρινής απάντηση είναι πως ήδη το Ελληνικό κράτος κινδυνεύει από άμεσο ή έστω μεσοπρόθεσμο αφανισμό κατόπιν υπερβολικής δόσης Ισλαμικού εποικισμού..

Αυτό το πράγμα δεν είναι Ισλαμοφοβία. 

Όποιος τώρα με 2.000.000 περίπου Ισλαμιστές παράνομους εποικιστές –λαθρομετανάστες κάνει λόγο για Ισλαμοφοβία είτε αφελής (έως παρεξηγήσεως) είναι, ή ασκεί τρομοκρατική προπαγάνδα με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνικού κράτους.

Κάθε μέρα ουσιαστικά ανενόχλητοι εισέρχονται στην Ελλάδα απο τα σύνορα μας 200 ; 300; 500 ; (γνωρίζει κανείς άραγε ;) λαθρομετανάστες έποικοι Ισλαμιστές.

Αυτό είναι ένα γεγονός.

Αν τώρα αυτή τη στιγμή δεν επαναπροσδιορίσουμε με νέα οπτική για τον Ισλαμικό επεκτατισμό, υπάρχει το πιθανότατο ενδεχόμενο να αφανίσει ακόμη και το ανθρώπινο είδος από τη γη, όχι μόνο την Ελλάδα !

Η Ελλάδα φαίνεται ΗΔΗ χαμένη από αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο που ΗΔΗ μας κάνουν, και σχεδόν όλοι, (με πρώτους και καλύτερους τους πολιτικούς μας ηγέτες) φαίνεται να κοιμόμαστε και να μην αντιδράμε καν.

Γιατί δεν αντιδράμε ;

Γιατί έχουν καταρχάς ευνουχίσει τον πατριωτισμό μας. Κατά την μεταπολίτευση και με την είσοδο μας στην ΕΟΚ φανταστήκαμε ότι είμαστε μια ενιαία κοινότητα όπου μπορεί να φτιάξει τα σωστά ανθρώπινα δικαιώματα που επέβαλε ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός.

Δύο τα μεγάλα λάθη εδώ :

Δεν νομοθετούσαμε για τον πλανήτη αλλά για την Ευρώπη. Δεν φανταζόμασταν πως αυτά τα νομοθετήματα θα εκμεταλλευόταν ο Ισλαμικός εποικισμός για να επιχειρήσει να αφανίσει τον πολιτισμό μας.

Τα νομοθετήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη ισότητα, έχουν αξία πραγματική ΜΟΝΟ για εμάς τους Ευρωπαίους.

Το Ισλάμ ΔΕΝ τα αναγνωρίζει και μας κάνει πόλεμο, εκμεταλλευόμενο μάλιστα καταχρηστικά, αυτά τα «δικαιώματα» εναντίον μας!

Συνάμα βρίσκει και δυναμικές μειοψηφίες ονειροπόλων ή απλών προδοτών ή απατεώνων στο εσωτερικό της χώρας όπου τούτοι έχουν πάντα σκοπό να δημιουργούν προβοκατόρικους αντιπερισπασμούς συνέχεια, προς όφελος τελικά του εποικισμού των Ισλαμιστών.

Το συμπέρασμα είναι απλό.

Δεν μπορείς να πολεμήσεις έναν πόλεμο που οι άλλοι σου κάνουν και εσύ νομίζεις ότι δεν σου κάνουν. Και επειδή δεν θα πολεμήσεις όσο ισχυρότερος και να είσαι θα χάσεις :
Ο λαγός κοιμάται και η χελώνα τερματίζει : Ο Πολιτισμός μας χάνει και το Ισλάμ, μας αφανίζει σιγά σιγά στραγγαλίζοντας μας…

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται :

Το Ισλάμ π.χ. θα γινόταν κάποτε ολοκληρωτικά κύριος της Ευρώπης, αν δεν είχε την ύστατη στιγμή ηττηθεί προ των τειχών το 717 από τον Λέοντα Γ᾽ και στο Πουατιέ το 732 από τον Κάρολο Μαρτέλ.

Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα δυσκολότερα…

Η Μάχη της Ελλάδας, πρέπει να δοθεί στο εσωτερικό μας πρώτα ! 

Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι μια παγκόσμια επιταγή με αντίκρισμα όλον τον κόσμο δυστυχώς.

Κάποιοι εξαργυρώνουν αυτή τη στιγμή τούτη την επιταγή με σκοπό να καταλύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, οξύμωρο μεν πραγματικό δε. 

Ο νομοθέτης ΠΟΤΕ δεν το φαντάστηκε αυτό.

Κάποιοι άλλοι υπεραμύνονται της επιταγής αυτής για να προετοιμάσουν τον εποικισμό που υφιστάμεθα τώρα, με ψέματα και απάτες όποτε τους βολεύει. Αυτή είναι η 5η φάλαγγα εναντίον ειδικά της Ελλάδας. Θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό στο 2ο μέρος.



http://free-apopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου