Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μπουρδέλο η Ελλάδα:300 λαθρομετανάστες ήρθαν από την Κρήτη με τα έξοδα πληρωμένα, και κατέλαβαν τη Νομική, με την ευγενική χορηγία της ροζ αριστεράς!


Μπουρδέλο η Ελλάς, χωρίς υπερβολές! 300 λαθρομετανάστες κάθε καρυδιάς καρύδι, ήρθαν από την Κρήτη με το πλοίο ΛΑΤΩ, φυσικά με τα έξοδα πληρωμένα από τους νταβατζίδες της ροζ αριστεράς, και κατέλαβαν την Νομική Σχολή, όπου τους προμήθευσαν με στρώματα κιόλας οι "φιλέσπλαχνοι" αναρχοάπλητοι!
Έκπληξη φυσικά προκαλεί η αδράνεια του ΠΑΣΟΚικού Κράτους, που ενώ η όλη κίνηση ήταν γνωστή ήδη από τις 21 Ιανουαρίου και είχε προαναγγελθεί από το διαδίκτυο (http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/01/blog-post_4103.html), επέτρεψε την κατάληψη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και η εξεταστική του Ιανουαρίου, προκαλώντας ένταση στους φοιτητές που προετοιμάζονται εδώ και καιρό!

Δεν θα επεκταθούμε στο τι ζητάνε οι λαθρομετανάστες και οι νταβατζήδες τους, καθώς αυτά βασίζονται στο γνωστό αναρχικό σύνθημα "κανείς άνθρωπος δεν είναι λαθραίος", οπότε κάπου εκεί σταματά η λογική... Αναρωτιόμαστε απλά, που είναι το Κράτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου