Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Εμπλοκή του γιού γνωστού στελέχους του Συνασπισμού στην υπόθεση τρομοκρατίας

Τον γιο γνωστού τηλεστελέχους του Συνασπισμού εμπλέκει μάρτυρας στην υπόθεση των πρόσφατα συλληφθέντων υπόπτων για τρομοκρατία!!! Ο εν λόγω νεαρός γόνος του λαλίστατου πολιτικού, βρίσκεται στη φυλακή εκτοίοντας ποινή κάθειρξης 8 χρόνων για ένοπλη ληστεία. Δείτε για ποιον πρόκειται και πως εμπλέκεται:

«Στη δικογραφία, για του πρόσφατα συλληφθέντες για τρομοκρατική δράση, υπάρχεικατάθεση συγγενούς του κατηγορουμένου Μιχαήλ Δημήτρη, μεταπτυχιακού φοιτητή στο Ρέθυμνο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει για σχέσεις του Μιχαήλ με Σακκά, Τσάκαλο και Γιώργο Βούτση, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστεία (ΣΣ. Λάθος λέει το ΕΘΝΟΣ ότι "έχει κατηγορηθεί" μιας και ο νεαρός έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 8 ετών...):

«Πριν 4-5 χρόνια ο Σακκάς είχε ενοικιάσει διαμέρισμα επί της οδού Σπ. Τρικούπη αριθμό δεν θυμάμαι από κοινού με τον Τσάκαλο Γεράσιμο και τον ξάδερφό μου Μιχαήλ Δημήτριο. Τοσπίτι αυτό το είχα επισκεφθεί περίπου 2-3 φορές εκείνη την περίοδο και μία από αυτές τις φορές είχα συναντήσει στο σπίτι τον Βούτση Γεώργιο
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=45414952

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του νεαρού είχε γίνει γνωστό από τα blogs πριν 3 χρόνια, όταν και έγινε η απόπειρα ληστείας στην οποία και συμμετείχε αλλά συνελήφθη με τα λεφτά στο σακβουαγιάζ, μιας και τα ΜΜΕ δεν το ανέφεραν. Διαβάστε περισσότερα για το τότε περιστατικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου