Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

H Hillary ήθελε να μετατρέψει τους διπλωμάτες των ΗΠΑ σε...007

Tην Hillary Clinton στοχοποιούν οι πρώτες αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Wikileaks σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail...Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ιστοσελίδα Wikileaks έχει στην κατοχή της έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε ζητήσει από τους διπλωμάτες των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη να κατασκοπεύουν τις άλλες χώρες που συμμετέχουν στον Oργανισμό.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Κυβέρνηση Ομπάμα έχει επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο τηλεφωνημάτων στις κυβερνήσεις άλλων χωρών με σκοπό να αποφύγει την δημιουργία ενός ντόμινο διπλωματικής δυσαρέσκειας. 
Παράλληλα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δημοσιευτούν έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ που αναφέρονται με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Βρετανό πρωθυπουργό και συγκεκριμένα για τις πολιτικές και διαχειριστικές ικανότητες του. 
Τέλος, το WikiLeaks έχει έγγραφα στην κατοχή του που αποδεικνύουν ότι κύριοι χρηματοδότες τρομοκρατικών επιθέσεων είναι Σαουδάραβες επιχειρηματίες και ότι η Κίνα έχει εξαπολύσει έναν ιδιότυπο αλλά σκληρό κυβερνό-πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ.
www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου