Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πάψτε να τρώτε το κουτόχορτο!

Tο μνημόνιο και το ΔΝΤ δεν επιβάλουν κανενός είδους μέτρα!
Πως δεν ακούσατε καλά ω ναι κανένα μα κανένα μετρό! 
Όλα τα χουντικά μέτρα του μνημονίου τα επιβάλει ο ΓΑΠ με δικιά του πρωτοβουλία. Διαβάστε παρακάτω και πιστέψτε με αξίζει τον κόπο και θα αποζημιωθείτε επάξια για τον χρόνο που θα χαλάσετε.

Υ.Γ. Προς θεού δεν πάω να βγάλω λάδι το ΔΝΤ εξάλλου οι κυβερνήσεις των τελευταίων 15 χρόνον για αυτούς δουλεύουνε...

Το ΔΝΤ μας είπε: κύριοι είσαστε τόσο άχρηστοι και ανίκανοι που ενώ σας έχουνε προειδοποιήσει εδώ και 2.5 χρόνια: Ανδρέας Λοβέρδος Δεκέμβριος 2008 στην συζήτηση περί προϋπολογισμού στην βουλή είχε προβλέψει με ακρίβεια ότι σε 2.5 χρόνια με την πορεία που ακολουθάει η οικονομία οδηγούμαστε σε πτώχευση αν δεν παρθούν μέτρα. Μάιος του 2009 Προβοπουλος από την επιτροπή οικονομικών της βουλης: η Ελλάδα σε 1 χρόνο δεν θα μπορεί πλέων να δανειστεί.. Ιανουαριος 2009 Κώστας Σημίτης στην βουλή: αν δεν παρθούν μετρά η ΕΛΛΑΔΑ σε 1.5 με 2 χρόνια θα αναγκαστεί να ! δανειστεί από το ΔΝΤ. Αλέκος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009 στην βουλή: η Ελλάδα ή λαμβάνει οικονομικά μέτρα η πτωχεύει σε 1 χρόνο! ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ του 2009 Κώστας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ προς καρατζαφυρερ στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ: αν δεν πάρω μέτρα σε 1 χρόνο το πολύ θα δανειστούμε για να μην πτωχεύσουμε. Αδωνης Γεωργιάδης στην βουλή Πάρτε μέτρα η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή πτωχευουμε... αποτέλεσμα; 

ΟΥΔΕΙΣ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑ!
Ο Σημίτης το ήξερε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ το ήξερε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ το ήξερε ο Λοβέρδος το ήξερε ο Α. Γεωργιάδης το ήξερε ο Προβοπουλος το ήξερε Μόνο ο ΓΑΠ δεν το ήξερε; 

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
-ΔΝΤ: ελάτε εδώ άχρηστοι, ποιο είναι το έλλειμμα σας
-Άχρηστοι ψ ποσό.
-ΔΝΤ: ωραία για να συνεχίσω να σας δανείζω θέλω από εσάς το έλλειμμα σας να παραμείνει ψ- ποσό και αν πάει +ψ κομμένα τα δανεικά γκεγκε;
Άχρηστοι: Οκ.
Και ενώ τα τελευταία 40 χρονιά (Με εξαίρεση την Ανάληψη της κυβερνήσεως των συνταγματαρχών που το δημόσιο χρέος πρώτη φορά στην ιστορία μας έφτασε το 0) συνήθιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προκείμενου να παρουσιάζουν ψ προϋπολογισμό με χ- έλλειμμα για να λαμβάνουμε δανεικά, να δανειζόμαστε από άλλους τοκογλύφους μικροποσα.
Πλέον με την σημερινή κατάσταση εκτινάξεως των σπρεντ τα μικροποσα που ζητούσαμε από μικροτοκογλυφους δεν μας τα δίνει κάνεις.

Και εδώ έρχεται το ΔΝΤ...
ΔΝΤ: ένας ΑΠΟ τους όρους που θέτω για να σας δώσω λεφτά θέλω ο προϋπολογισμός του 2009 που είναι ψ πόσο να παραμείνει ο βασικός σας στόχος για το 2010.
Τώρα η κυβέρνηση ΓΑΠ ξέρει ότι αν θέλει να πάρει τα λεφτά του μοναδικου υπάρχοντα δανειστή της Ελλάδος στο σύμπαν για να συμπληρώσει το υπόλοιπο στον προϋπολογισμό που θα παρουσιάσει στο ΔΝΤ για να μπορεί να συνεχίζει να δανείζετε από το ΔΝΤ για να μην χρεοκοπήσει πρέπει να του υπογράψει ένα συμφωνητικό λογικής ότι τόσα είναι τα έξοδα μου τόσα τα έσοδα μου, με αυτό το πλάνο και ξεμπερδεύω και σας επιστρέφω τα λεφτά σας. (  Εδώ δεν ξέρουν πόσους δημοσίους υπάλληλους έχουμε και τι λεφτά περνούν...)Τέλος πάντων
Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση ΓΑΠ για να παρουσιάσει το ψ ποσό που θέλει να δει το ΔΝΤ πρέπει να πάρει δανεικά από μικροτοκογλυφους, οι οποίοι μικροτοκογλυφοι λόγο ΑΝΟΔΟΥ των σπρεντ δεν δανείζουν άλλο φοβούμενοι ότι θα πάρουν πείσω @@!
Αρα που θα τα βρει τα λεφτά ο ΓΑΠ για να συμπληρώσει το έλλειμμα το προϋπολογισμού;;
Κόβει από συνταξιούχους και μισθωτούς, αυξάνει τους φόρους και κάνει ένα σορό άλλες ηλιθιότητες που ούτε πρωτοετής της σχολής οικονομικών δεν θα έκανε ούτε για χαβαλέ στο διάλυμα!!! Αποτέλεσμα; πανικόβλητος νομίζοντας ότι περιορίζοντας τα έξοδα του κράτους και ΒΑΖΟΝΤΑΣ εξτρά φόρους θα μαζέψει εκείνα τα λίγα λεφτά που μας λείπουν για να σχηματιστεί ο Χ αριθμός προϋπολογισμού που συμφωνήσαμε με το ΔΝΤ και είναι ο μικρότερος φυσιολογικός αριθμός προϋπολογισμού ενός υγείες κράτους καταφέρνει να συμπαρασύρει και με της εκλογές την χώρα Μας στον απόλυτο όλεθρο!.
Αυτό είναι το μνημόνιο. Δύστυχος οι μνιμονιακοι και αντιμνημονιακοι σε ποσοστό 100% σας κοροϊδεύουν είτε εκούσια είτε ακουσία.
ΜΟΝΟ έναν υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικης εντόπισα, προς τιμή του τόλμησε να το ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ.
Είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ!
Δυστυχώς μας κοροϊδεύουν όλοι στα ΜΜΕ!
ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια συνοπτικά..

Α Β
Πρώην ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ...
Τορόντο.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου