Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ερωτηση προς το υπουργειο Εξωτερικων

 Μπορείτε να μας απαντήσετε κυριοι του υπουργειου εξωτερικων τι συμβαινει και κανετε τα στραβα ματια,αφηνοντας για ακομη μια φορα το τουρκικο πλοιο "Πιρι Ρεις" να κανει ανενοχλητο ερευνες μεσα στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα?
Υπαρχουν μηπως τιποτα περιεργες συμφωνιες κατω απο το τραπεζι που δεν γνωριζει ο Εληνικος λαος?????? Οπως και με το θεμα της θρακης,θα μας εξηγησετε τι συμβαινει εκει???? κ.Παπανδρεου και ολοι οι λοιποι αυτης της υποτιθεμενης κυβερνησης(???),οταν ενα σπιτι βουλιαζει,ο αρχηγος της οικογενειας οπως και καθε μελος αυτης,ουτε διακοπες παει,ουτε μπανια κανει,αλλα παραμενουν στο ποστο τους προσπαθοντας να σωσουν το σπιτικο τους!!!!!! Εσεις προτιμησατε να ξεκουραστειτε,γεμιζοντας τις μεγαλες κοιλιες σας,διασκεδαζοντας,κανοντας ανεμελα τα μπανακια σας ατενιζοντας τα πελαγη μεσα απο τα πολυτελη ξενοδοχεια 'η πολυτελη εξοχικα σας!!!
Ας ειναι ομως...δεν ειναι μακρια η ωρα που θα πατε σπιτια σας,ο κοσμος βλεπει και αντιλαμβανεται,δεν τρωει πια το κουτοχορτο που προσπαθουν να του σερβιρουν τα ΜΜΕ,οταν αδειαζει το στομαχι,δυστυχως για εσας,αρχιζει κ δουλευει το μυαλο...

Ενας Ελληνας πολιτης... 


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου