Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Οι αμαρτίες του ΔΝΤ παιδεύουν τον λαό με τον Κυριακάτικο Τύπο

ΤΙΣ...αμαρτίες της τρόικας, το πακέτο μέτρων για τις ΔΕΚΟ και τα σκληρά μέτρα που έρχονται δυναμιτίζουν τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου που ακόμα δεν έχουν συνέλθει απο τα μπάνια...των πολιτικών λες και δεν συμβαίνει τίποτα σε αυτή την χώρα. Αρχικά το 'Βήμα' γράφει ότι "Οι λάθος προβλέψεις και οι ανεδαφικές συστάσεις των δανειστών μας-Οι επτά αμαρτίες της τρόικας-Οι μεγάλες γκάφες, τα ψέμματα, οι...τούμπες".

Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' αναφέρει ότι "Ξένοι σύμβουλοι παντού και διαδικασίες εξπρές-Το μεγάλο σχέδιο πώλησης των ΔΕΚΟ-Προς αξιοποίηση και τα ακίνητα φιλέτα των Οργανισμών" που ελπίζουμε να μην πέσουν ξανά σε...γνωστά πολιτικά χεράκια... 
@Ο 'Ελεύθερος Τύπος' σημειώνει οτι "Η άγνωστη πλευρά της εκλογικής μάχης στην ελληνική περιφέρεια-Προίκα 11 δις στους 13 μικρούς Πρωθυπουργούς-Να περάσει τα ποσοστά των βουλευτικών εκλογών του 2009 θέλει η ΝΔ". Η 'Καθημερινή' αποτυπώνει ότι "Μπούμερανγκ η υψηλή φορολογία-Απώλειες πολλών δις ευρώ, καθώς η αύξηση των φόρων επέφερε μείωση της κατανάλωσης" για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
@Η 'Real News' προσθέτει με το κύριο θέμα της ότι "Ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται και εξετάζει-Λύση Ραγκούση για το Μαξίμου-Μεταθέσεις Παμπούκη και Χρυσοχοίδη σε άλλα υπουργεία-Εκτός Κυβέρνησης Κατσέλη και Ξενογιαννακοπούλου" που φαίνεται ότι έχει βάση αλλά ολα τελικά αποφασίστηκαν στη...σύσκεψη της Πάρου; Η άλλη εφημερίδα 'Veto' συμπληρώνει ότι "Μαύρος Σεπτέμβρης στην καθημερινότητα-Ο αργός θάνατος των νοικοκυριών-Τέλος οι δωρεάν εξετάσεις στο ΕΣΥ και 15% τα πάντα στο ράφι..." 
@Το 'Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει ότι "Εβγαλαν εκτός Ελλάδος 10 δις Ευρώ πάνω στην κρίση-Στην φάκα του ΣΔΟΕ 2.000 μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία-Διασταύρωσαν τα στοιχεία τους μέσω της Τραπέζης της Ελλάδος και έψαξαν τις δηλώσεις τους- Ερχεται και νεος φόρος στις επιχειρήσεις". Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι "Εκτοξεύτηκαν στα 317 δις ευρώ τον Ιούλιο-Αναδιάρθρωση του χρέους-θεωρείται ξανά ως μονόδρομος απο διεθνείς αναλυτές". 
@Το 'Παρόν της Κυριακής' εξηγεί ότι "Χαστούκι στην Κυβέρνηση απο το Συμβούλιο της Επικρατείας- Μπλόκο στο Μνημόνιο-Κλίμα υπερ της αποδοχής των προσφυγών για περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων-Μέσα στο Νοέμβριο η απόφαση". Η 'Απογευματινή' τιτλοφορεί ότι "Με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου απο το 2011 -Μειώσεις μισθών μέχρι και 20% αλλά και σύνδεση των μισθών με την παραγωγικότητα". Τέλος ο 'Αδέσμευτος Τύπος' καταλήγει ότι "Μετά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις Παπανδρέου για τη δημιουργία του μεγαλύτερου πάρκου της Ευρώπης-Τσιμέντο να γίνει το Ελληνικό".

πηγή: greekmme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου