Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Κι όμως... έπεσε!


Κι όμως ο Γιώργος έπεσε! Επιμένουμε. Παρά τη χθεσινή του ανακοίνωση διάψευσης για το ρεπορτάζ της «δημοκρατίας»! Οταν χθες το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός διάβασε για την επίσκεψή του στο ΚΑΤ, διέρρευσε σε φιλικά του μέσα ενημέρωσης (sites κ.λπ.) ότι πήγε στο νοσοκομείο «για τον καθιερωμένο έλεγχο στη φτέρνα, εξαιτίας τραύματος που είχε από παλιότερο ατύχημα με το ποδήλατο».
 Εμείς απαντάμε πάλι με ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο συμβάν. Στις 16.30 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε με τη συνηθισμένη φρουρά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στο Μαρούσι. Επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Τον είδαν πολλοί. Αλλωστε, κάποιος σαν κι αυτόν δεν περνάει απαρατήρητος. Τον άκουσαν μάλιστα να λέει ότι έχει «ισχυρούς πόνους στο χέρι και ότι νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά». Οι γιατροί τον οδήγησαν στο Ακτινολογικό τμήμα για ακτινογραφία. (Στο Ακτινολογικό δεν πάει κανείς για να ελέγξει τη «φτέρνα του εξαιτίας τραύματος από παλιότερο ατύχημα», το 2008.) Μετά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι το χτύπημα (από πέσιμο) δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και αποχώρησε με χαμόγελο και ανακούφιση.

Τόσο κακό ήταν να παραδεχτεί ότι έπεσε πάλι από το ποδήλατο ή ότι χτύπησε (παίζει κι αυτό) σε κάποιο από τα θαλάσσια σπορ, όπως γράψαμε χθες στη «δημοκρατία»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου