Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι διαδηλωτές 'πολιορκούν' το ξενοδοχείο- τα ΜΑΤ τους απωθούν!

ΒΑΘΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συνεχή επεισόδια και αντεγκλήσεις έξω από το ξενοδοχείο που γίνεται η Σοσιαλιστική Διεθνής-δεν άφησαν τους δημάρχους και τους βουλευτές να μπουν μέσα!

Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις έχουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο 'Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Από τη μια η Αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει. Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει ! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν είναι ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης, ο κ.Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα κ.Καλογεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου κ.Παπαδάκης....Βουλευτές όπως η κ.Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω!

Οι αντεγκλήσεις είναι συνεχείς και κρατούν από το απόγευμα ενώ το CRETALIVE δέχθηκε καταγγελίες για ξυλοκόπημα πολιτών αλλά και χρήση χημικών κάτι που αρνείται η Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δεχεται απρόκλητες επιθέσεις από ομάδα που βρίσκεται εκεί.

Μεταξύ άλλων στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων "Πολίτες κατά του χρέους" και "Δεν πληρώνω" , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου