Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Βίασαν τον Καντάφι τέρατα που εξέθρεψε η Δύση…


Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη που έγινε από την καρέ-καρέ ανάλυση του βίντεο της σύλληψης του νεκρού πλέον, πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι.
Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα σε πιο αργή εξέλιξη, παρουσιάζει ένα ανθρωπόμορφο τέρας, εκ των μαχητών των – τότε – αντικαθεστωτικών ανταρτών να σοδομίζει με μια βέργα τον βαρύτατα τραυματισμένο Λίβυο δικτάτορα.
Η αγριότητα των σκηνών του βίντεο μας έκαναν να αποφασίσουμε να μην το αναρτήσουμε σε μια στοιχειώδη ένδειξη σεβασμού τόσο στις αρχές που πρεσβεύουμε όσο και απέχθειας σε αυτούς οι οποίοι προβαίνουν στις πλέον αποτρόπαιες πράξεις φωνάζοντας… ο θεός είναι μεγάλος (!!!) όσο και σεβασμού στους ίδιους τους αναγνώστες μας, των οποίων την αισθητική δεν θα θέλαμε να προσβάλουμε.
Θεωρείται βέβαιο, ότι η αποκάλυψη θα ξεσηκώσει νέες φωνές διαμαρτυρίας από τους υπερμάχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους διεθνείς οργανισμούς. Ωστόσο, ή αφελείς είναι που προσποιούνται ότι δεν κατανοούσαν το που θα κατέληγε η υπόθεση της Λιβύης, ή οι διαμαρτυρίες τους είναι εκ του πονηρού, αφού πρώτα επιτεύχθηκε ο αντικειμενικός σκοπός.
Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι τα ήθη που θα επικρατήσουν στη Λιβύη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που έχουμε μάθει να αποκαλούμε Δυτικές αρχές και αξίες… Την αρχή έκανε η ίδια η ηγεσία μιλώντας για επιβολή της «σαρία», του ισλαμικού νόμου, ο οποίος εκπηγάζει από το Κοράνι, το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων. Στη συνέχεια βέβαια, όταν ξέσπασε σάλος για τις σχετικές δηλώσεις, οι επικεφαλείς του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου προσπάθησαν να τα «μαζέψουν»…
Ένα σχόλιο που θα μπορούσε να γίνει, είναι ότι τέτοια γεγονότα χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα για τους αντιπάλους των ΗΠΑ και της Δύσης, για να καταδείξουν τη βαρβαρότητα την οποία υποστηρίζουν, ενώ την ίδια στιγμή κατακρίνουν τα απολυταρχικά καθεστώτα κατηγορώντας τα για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων…
Η απόλυτη υποκρισία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου