Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Πανικόβλητος ο Παπανδρέου, ελπίζει…

Στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι ελπίζει πως αύριο (Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011) θα υπάρξει κάποια καλή απόφαση για την Ελλάδα…
"...Να επιμεριστούν τα βάρη και οι ευθύνες και σε άλλες, ώστε να ανασάνει ο Ελληνικός λαός...
...Χρειάζεαι νηφαλιότητα, αίσθημα ευθύνης από όλα τα κόμματα...
Είναι μία κρίσιμη στιγμή και ελπίζω να καταλήξουμε σε αποφάσεις με τους εταίρους μας.
Το πρόβλημα είναι Ευρωπαϊκό και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα για να πάμε μπροστά ως Ευρώπη και ως χώρα..."

Δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος την απόφαση (που έχει ήδη ληφθεί), αφού έχει παραγκωνιστεί απολύτως και έχει γίνει παρατηρητής και όχι συνομιλητής των Ευρωπαίων. Έχει παραχωρήσει ατύπως όλα τα δικαιώματα που του παρέχει η θέση που κατέχει (μην ξεχνάμε πως τυπικά είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας) και έχει μετατραπεί σε κλητήρα – κομιστή των όποιων αποφάσεων ξένων ηγετών για τους Έλληνες πολίτες.

Βέβαια, η έλλειψη δημοκρατίας στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, εκφράστηκε από τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ομολόγησε το παράνομο της όλης διαδικασίας, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους Ευρωπαίους, αλλά κυρίως προς τους Έλληνες πολίτες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όμως, αρκείται στο να περιφέρεται και να αυτοδιαφημίζεται πως διοικεί την Ελλάδα, χωρίς πλέον να μπορεί να πείσει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό! Ελπίζει, μόνο, πως οι εξελίξεις δεν θα τον εκτοπίσουν βίαια από την «αυτοκρατορική» του θέση, την οποία καταλαμβάνει παρανόμως (αφού σχεδόν το σύνολο των πολιτών δεν τον αποδέχεται ως πρωθυπουργό) και λειτουργεί όπως ένα χρησιμοποιημένο σακάκι στην ντουλάπα. Περιμένει να το ξαναφορέσουν, να το δωρίσουν ή να το… πετάξουν.

Οι ιδιοκτήτες (Έλληνες πολίτες) τι άραγε θα κάνουν, πριν η χώρα μετατραπεί σε παράδεισο εγκληματιών, συμμοριών και η πείνα θα είναι η μόνιμη σύντροφος όλων (πλην βεβαίως των «αρχόντων» πολιτικών και των πλουσιοτάτων φίλων τους που εν γνωρίζουν τι σημαίνει νόμος…)



http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου