Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο φασισμός των υπανθρώπων δεν θα περάσει

Το αίσχος της κυβέρνησης συνεχίζεται. Αμαχητί παραδίδουν το ένα μετά το άλλο κεκτημένα και δικαιώματα τόσο των πολιτών όσο και της χώρας. Η κυβέρνηση τσίρκο μετατρέπεται σε κυβέρνηση νεκροθάφτη ενός ολόκληρου λαού, συνεπικουρούμενη από την ενοχική σιωπή, ανεπάρκεια και απραξία των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομματικών σχηματισμών.

Η κινεζοποίηση της Ελλάδας κατορθώνεται με πολύ γοργούς ρυθμούς από μία κυβέρνηση εθνο-μειοδοτών, τα μέλη της οποίας παραδίδουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν την συνέχιση των θώκων και των οφελημάτων που τους παρέχονται. Η απόλυτη αναλγησία των σημερινών ανθυποκυβερνώντων είναι ένα γεγονός που δεν μπορούν να το αρνηθούν ούτε οι ίδιοι.

  • Γνωρίζουμε πως ειδικοί επιστήμονες εργάζονται στο πλευρό της πλέον ανήθικης κυβέρνησης που γνώρισε η πατρίδα μας, μίας κυβέρνησης που ξεπέρασε σε ανυποληψία και αθλιότητα και τις πλέον στυγνές δικτατορίες που κατέγραψε η ιστορία,
  • Γνωρίζουμε πως εντέχνως ωθούνται οι πολίτες σε μία κοινωνική έκρηξη που θα σταθεί αφορμή για πρωτοφανή επιβολή κυβερνητικής βίας – τρομοκρατίας, αλλά και που θα αποτελέσει άλλοθι για την (ήδη υπάρχουσα) «αποτυχία» των απάνθρωπων οικονομικών επιβαλλόμενων μέτρων
  • Γνωρίζουμε πως πλησιάζει επικίνδυνα ο καιρός που θα πέσουν ακόμη και τα προσωπεία των τσαρλατάνων δολοφόνων της χώρας όταν επιχειρήσουν να καταλύσουν – παύσουν δια παντός το Σύνταγμα επιβάλλοντας και επισήμως μία οικονομική χούντα
  • Γνωρίζουμε πως δημιουργείται το απόλυτο αδιέξοδο για να εγκλωβιστεί ο Ελληνικός λαός σε λύσεις που θα τον ισοπεδώσουν και θα τον μετατρέψουν σε σκλάβο προδοτών, τραπεζών, πολυεθνικών και οικονομικών δολοφόνων
  • Γνωρίζουμε πως οι σημερινοί κλέφτες βιάζονται να αρπάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν επειδή φοβούνται πως σύντομα θα υπάρξει αντίδραση οργανωμένη και άκρως επικίνδυνη για τους ίδιους

Καλούμε, λοιπόν, τους πολίτες της Ελλάδας θέλουν να ζήσουν σε μία νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τις σκιές και τις βρωμιές που την επιφόρτισαν διεφθαρμένοι πολιτικοί με τις κουστωδίες τους, να πλαισιώσουν τις τάξεις του κόμματος των πολιτών, του κόμματος των Ελλήνων, του κόμματος τηςΝέας Ελλάδας, απέναντι σε μισέλληνες που εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου να κυριαρχήσουν μέσα από ένα παγκόσμιας πρωτοτυπίας πείραμα κατάκτησης μίας χώρας χωρίς πόλεμο και μαζικού ελέγχου σκέψης και δράσης ενός ολόκληρου λαού. Ο κίνδυνος μεταβολής της πατρίδας μας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο εργασίας είναι περισσότερο ορατός από ποτέ. Οι εραστές της παγκοσμιοποίησης βυσσοδομούν στον Ελληνικό λαό και συντεταγμένα επιτίθενται κατά της Ελληνικής κοινωνίας προσδοκώντας στην απόλυτη κυριαρχία επί του πλέον «άτακτου» λαού.

Η Νέα Ελλάδα αναγνωρίζοντας και βιώνοντας μαζί με τους Έλληνες πολίτες την σκληρή πραγματικότητα (που μετατρέπεται σε εφιάλτη δια χειρός Παπανδρέου και με μάρτυρες τους υπόλοιπους πολιτικούς σχηματισμούς – κόμματα του Κοινοβουλίου), καλεί τους Έλληνες πολίτες σε απόλυτη ανυπακοή απέναντι σε μία κυβέρνηση που έχει τολμήσει να κηρύξει τον πόλεμο στους πολίτες και την χώρα που έχει ορκισθεί να υπερασπίζεται και να φροντίζει.

Η Νέα Ελλάδα υπενθυμίζει στους Έλληνες πολίτες την ύπαρξη του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος το οποίο καλεί τους πολίτες και τους παραδίδει την ευθύνη για την προάσπιση του Συντάγματος και της ίδιας της χώρας.

Χρέος όλων μας είναι να προστατεύσουμε την δημοκρατία την οποία εξευτέλισαν οι σημερινοί κυβερνώντες με τις εκάστοτε βοήθειες που δέχθηκαν ή συνεχίζουν να δέχονται εντός ή εκτός κοινοβουλίου.

Χρέος όλων μας είναι να προασπίσουμε τα κεκτημένα μας δικαιώματα, αλλά και να βάλουμε σε εφαρμογή τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που το υπάρχον Σύνταγμα μας επιβάλει εμπρός στον ύστατο κίνδυνο απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και απώλειας της Συνταγματικά κατοχυρωμένης και επιβαλλομένης έννομης τάξης.

Η Νέα Ελλάδα, δηλώνει πως ανταποκρίνεται στην ανακοίνωση - πρόκληση έναρξης πολέμου του Γιώργου Παπανδρέου κατά του Ελληνικού λαού και υπενθυμίζει τόσο στους Έλληνες πολίτες όσο και στις τραγικές κυβερνητικές καρικατούρες, πως οι πολίτες αυτής της χώρας δεν έχουν πλέον να χάσουν τίποτε. Έχουν μόνο να κερδίσουν και να πάρουν πίσω όλα όσα τους έχουν κλέψει… Οι χαμένοι από αυτόν τον πόλεμο, θα είναι οι έχοντες και κατέχοντες την διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη εξουσία.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους πολίτες της χώρας να συμπαραταχθούν μαζί της, να ανταποκριθούν στις επιταγές του Συντάγματος και να απαντήσουν στην ανηθικότητα, την ανεντιμότητα, την αναλγησία και τον κυβερνητικό φασισμό, όπως αξίζει να αντιμετωπίζονται όσοι τολμούν να ξεπουλούν μία χώρα, να σκλαβώνουν έναν λαό και να κοιμούνται ήσυχοι, χωρίς ενοχές.

Ο φασισμός των υπανθρώπων δεν θα περάσει.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου