Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ" ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

-ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!
 
Η...ιέρεια της Νέας Τάξης,επιστρατεύτηκε για να μας πει "τι πρέπει να γίνει":

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με νέα δομή, άλλη λειτουργία και ανθρώπους να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο, επισήμανε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

Η κυρία Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι το πολιτικό σύστημα, έτσι όπως λειτουργούσε τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, έφθασε στο τέλος του. «Η χώρα χρειάζεται νέους ανθρώπους, νέους θεσμούς», είπε η υπουργός υπογραμμίζοντας ότι στη σημερινή κυβέρνηση «έτυχε ο κλήρος να αντιμετωπίσει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους από τότε που συγκροτήθηκε το ελληνικό κράτος».

Όπως είπε αυτή την πολύ δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν όλα, εκτός από δύο βασικά πράγματα: το κράτος και τη δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλαίσιο πολύ δύσκολη απόφαση και στιγμή απελπισίας για το υπουργικό συμβούλιο.

«Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου με τους νέους που είναι στο δρόμο, αλλά η χώρα δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κενό αέρος», τόνισε και επέκρινε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση χωρίς να προτείνουν λύσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας σύγκρουσης που εξελίσσεται σε δύο επίπεδα: το εξωτερικό, με τις διαφωνίες και τις παλινωδίες των εταίρων και την εσωτερική σύγκρουση με τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Αφού η Διαμαντοπούλου...ομίλησε,οι επερχόμενες εξελίξεις θα είναι σίγουρα καταιγιστικές!

Σιγά-σιγά το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται:Μετά τις παραιτήσεις του ξαδέρφου της Μιμής και άλλων συναδέλφων του Πασόκων,ο Τζέφρυ έχει τις εξής επιλογές:

-Να προχωρήσει στην ψήφιση του Μεσοπροθέσμου,υπολογίζοντας στη στήριξη των ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ (Καρατζαφέρης,Ντόρα,Κουβέλης).
-Να προκηρύξει Εκλογές.
-Να αλλάξει δραματικά τη σύσταση της Κυβέρνησης,βάζοντας ακαδημαικούς,τεχνοκράτες και εξωκοινοβουλευτικούς σε καίρια πόστα.

Κατά τη γνώμη μας,το τελευταίο σενάριο είναι και το επικρατέστερο.

Έτσι,θα φανεί ότι ο Γιωργάκης "άκουσε τις πλατείες" και άλλαξε πολιτική!

Τσάμπα λιβανίζουν τα Μμε εδώ και 20 μέρες το "κίνημα";
Αφού και Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ...ενώνει τη φωνή της μαζί τους και "αγανακτεί",πρέπει να είμαστε ήσυχοι!

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο των Εκλογών:Κατά τη γνώμη μας,θα ήταν το επικρατέστερο αν ο Γιωργάκης είχε ήδη ολοκληρώσει το ξεπούλημα της χώρας.Δεδομένου όμως πως ακόμα δεν έχει τελειώσει το...έργο του,δύσκολα θα αφήσει την "κουτάλα"!

Μπορεί όμως και να το κάνει,ποντάροντας ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΧΗΣ (ή "αγανάκτησης"),καθώς και στους σκυλοπασόκους με τις κατσαρόλες που θα τρέξουν να τον ξαναψηφίσουν,όταν θα θέσει τα εκβιαστικά του ψευτοδιλήμματα.

Αν γίνει κάτι τέτοιο,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,που με όσα γίνονται δεν ζητάει Εκλογές,αλλά περιμένει πρώτα να διαλυθεί η Ελλάδα και μετά να αναλάβει τις ευθύνες της!

Αυτό,ας το έχουν υπόψην τους κάποιοι "υπερεπαναστάτες δεξιοί",που ενώ καλούν σε...αντάρτικο,δεν αξιώθηκαν ούτε μια πρόταση μομφής εναντίον της Κυβέρνησης να καταθέσουν!



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου