Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ελλάδα, καλή τύχη!


Στις σελίδες 11 και 12 της εφημερίδας «Η Καθημερινή» της Κυριακής 26 Ιουνίου 2011 (ίσως και σε άλλες εφημερίδες), δημοσιεύεται το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου για τη σύσταση «Ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου», για όσους έχουν δυσκολία με το διαδίκτυο.
Μόνο αφού διαβάσουν αυτό το κείμενο (με προσοχή!) τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα μπορούν να ψηφίσουν εντίμως και μετά λόγου γνώσεως, το Μεσοπρόθεσμο και τον αντίστοιχο εφαρμοστικό νόμο.
Όλα όσα προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο, ακόμη και τα πιο βάρβαρα, θα μπορέσουν μετά από 10 ή 20 ή 30 χρόνια, με πολύ ίσως πόνο και μόχθο, να διορθωθούν.
Ό,τι όμως απαλλοτριωθεί (με την πραγματογνωμοσύνη και τη συγκατάθεση-υπόδειξη των εταίρων μας της Ε.Ε. ή και χωρίς αυτήν) από την κυριότητα της Πατρίδας, ό, τι αγοραστεί από εχθρούς και «φίλους», απ’ ευθείας ή μέσω παράκτιων εταιρειών ή παρένθετων προσώπων, φυσικών ή νομικών ή άλλων ατζέντηδων, δεν πρόκειται ποτέ πια να ανακτηθεί.
Να αξιοποιήσουμε την αναξιοποίητη περιουσία του δημοσίου για να βγούμε από την παγίδα του χρέους και της ύφεσης, ουδείς έχει αντίρρηση. Κακώς, κάκιστα, καθυστερεί η αξιοποίησή της και μέσα απ’ αυτήν η ανάπτυξη. Όπως καθυστερούν ασυγχώρητα και αστοχούν και τόσα άλλα, καίρια και θεμελιώδη.
Να πουλήσουν όμως την Πατρίδα, μην τους δώσετε τη δυνατότητα, κύριοι Βουλευτές, να το κάνουν.
Δεν ψηφίζετε «για την Ελλάδα» όταν οργανώνετε τη «μέθοδο» του ξεπουλήματός της. Και μη μπερδεύετε αυτό το θέμα με τη «συναίνεση» σε άλλα. Είναι εντελώς διαφορετικό.
Ξαναδιαβάσετε, σας παρακαλώ, αυτό το κείμενο για το «Ταμείο», πριν από την ψηφοφορία! Και… Ελλάδα, καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου