Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μέχρι και η θετή του μαμά αποκηρύσσει τον ΓΑΠ

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν αλλά σίγουρα ήταν προφητική για όσα θα συνέβαιναν αργότερα.

"Αν ζούσε ο Ανδρέας δεν θα επέτρεπε στο ΔΝΤ να μπει στη χώρα", είπε μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή η κα Λιάνη, προσθέτοντας ότι "δεν θα χαιρόταν με τη σημερινή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του γιου του, δεν ήταν αυτά τα οράματά του".

Και δεν σταμάτησε σε αυτό το σχόλιο μόνο. Θύμισε ότι πάνω στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου παραμένει η φράση του "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", κατηγορώντας τη σημερινή κυβέρνηση πως φροντίζει για το αντίθετο.

Επίσης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "ο Αντρέας έφτιαξε κάποτε ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό, δημοκρατικό, για τα συμφέροντα όλου του ελληνικού λαού... η σημερινή κυβέρνηση στηρίζει ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο στηρίζει περισσότερο το κεφάλαιο, τους διεθνείς τοκογλύφους, που πίνουν το αίμα του λαού"

Μεταξύ άλλων η κ. Λιάνη Παπανδρέου κατηγόρησε τον σημερινό πρωθυπουργό πως δεν έχει τα πολιτικά χαρίσματα του πατέρα του, σημειώνοντας πως ο Ανδρέας ήταν ο τελευταίος ηγέτης.

"Δεν μπορούμε να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι", είπε χαρακτηριστικά με δηκτικό τρόπο για τον νυν πρωθυπουργό,με την ευχή να "γκαστρωθεί ξανά η ιστορία και να βγάλει κάποιον νέο ηγέτη".

Τέλος, υποστήριξε πως η αγανάκτησή της δεν είναι επί του προσωπικού αλλά πως εκφράζει τον ελληνικό λαό... Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου