Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σήμερα γράφεται ιστορία... Μιά χούντα πέφτει


Απεργία σήμερα... 
Επιστρατεύουν οι του συστήματος χιλιάδες αστυνομικούς, για να σπάσει η πολιορκία της Βουλής και να μπουν μέσα οι βουλευτές, για να ξεκινήσει η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο, από την οποία θα απέχουν ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.
32 διμοιρίες ΜΑΤ, 12 από την επαρχία! Κράτος κατά λαού; Εκεί φτάσανε; Τόση ξεφτίλα; Δεν φοβούνται την Ιστορία, δεν ανησυχούν για την υστεροφημία τους; Αλλά, ποιος να ανησυχήσει, οι μηδενιστές;
Σήμερα, γράφεται ιστορία...
Το σύστημα δίνει τα ρέστα του! Έλληνες, προσοχή! Πολλή προσοχή, περιφρουρείστε τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ αγώνες μας! Γαλανόλευκες ΠΑΝΤΟΥ! Το ραντεβού του κόσμου, ξεκινά στις 7:00 το πρωί, στην Πλατεία Συντάγματος, στον Ευαγγελισμό και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τι ζητά η αλεπού; (λέμε τώρα...)
Τι θέλει ο Παπανδρέου από τον Παπούλια; Πάντως για καλό δεν πάει... Τι θα ζητήσει;

Εκλογές; Διευρυμένη πλειοψηφία 180 για το μεσοπρόθεσμο; Δημόσια στήριξη υπέρ της κυβέρνησης; Δεν του φτάνει η Ντόρα, η ακολουθία της και η φίλη της, η εθνομηδενίστρια εξ Αργολίδος; Δεν του φτάνει η Δημοκρατική Αριστερά, που του κλείνει συνεχώς το μάτι; Τι άλλο θέλει; Ε όχι και 180 ριψάσπιδες! Δεν του φτάνουν οι 155 που έχει;
Για το συμφέρον της Goldman Sachs και του φίλου του, του Σόρος!
Πάντως, πολύς αγανακτισμένος κόσμος, διέκοψε το βράδυ τη νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα. Οι δε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά και στην Κέρκυρα, αλλά και των δύο μεγάλων κομμάτων στην Κόρινθο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αγανάκτηση του κόσμου.

Σημειώστε και την επίθεση από χάκερς στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας...

Από την άλλη, στη ΝΔ παρακολουθούν αμήχανα τις εξελίξεις. Δεν είναι έτοιμοι για εκλογές και φοβούνται μην την πατήσουν. Μια ζωή να σύρονται από τις εξελίξεις αυτοί οι τύποι! Μόνο τα κόμματα της ελάσσονος θέλουν εκλογές και όσοι περιμένουν στην ουρά για την είσοδό τους στη Βουλή. Οικολόγοι, φίλοι του Κουβέλη και σία...

ΥΓ
: Και μόνο που άκουσα στο σχολείο του παιδιού μου την νεαρή δασκάλα να λέει από μικροφώνου, προλογίζοντας ελληνικούς χορούς, ότι "στην παράδοση βρίσκουμε τις ρίζες της φυλής μας", αισθάνομαι πολύ καλά και ελπίζω.
Ναι, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα ΕΛΛΗΝΕΣ.


http://elkosmos.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου να γράφετε τέτοιες βλακείες? και ποια είναι η λύση μετα? εσείς εκεί κάτω είστε 200.000.... εμείς που είμαστε 4.000.000 και δεν είμαστε κάτω γιατί να γινει αυτό που θέλετε εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή