Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο Μπουτάρης, ο νταής και οι τσόντες.

Όταν η αλαζονεία γίνετε το ποιο βασικό χαρακτηριστικό, ακόμη και στους πρωτοεκλεγμένους δημάρχους, για εμένα δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη, ναι πιάσαμε πάτο. Ξεπατωθήκαμε πρώτα ως άνθρωποι, ως λογική, και μετά και ως έθνος.
Λέει ο σεμνός Μπουτάρης: «Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη, δεν πρόκειται να δώσουμε άδεια για να χρησιμοποιήσει την πλατεία».
Αυτά λέει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης για την σωστή ή λάθος, δεν με ενδιαφέρει, απόφαση του Μίκη Θεοδωράκη να μιλήσει στην πλατεία Αριστοτέλους.
Ο δήμαρχος, που ως όραμα του έχει να προσθέσει, σκληρό πορνό, τσόντα, στο πρόγραμμα του δημοτικού τηλεοπτικού σταθμού Θεσσαλονίκης, αυτός ο δήμαρχος, απαγορεύει στον μεγαλύτερο μουσικοσυνθέτη της Ελλάδος, να χρησιμοποίηση την πλατεία Αριστοτέλους, για να προβάλει τις σωστές ή λάθος απόψεις του.
Ο δήμαρχος εφόσον θέλει να εφαρμόσει τον νόμο, ας τον εφαρμόσει , δεν λέω το αντίθετο,
μην μετατρέπεται όμως σε μάγκα του κρασιού, και δεν του χρειάζεται το λεξιλόγιο του πεζοδρομίου. Εξάλλου αυτός είναι ο εκπρόσωπος του νόμου στη Θεσσαλονίκη.
Απλώς αναρωτιέμαι, αν την πλατεία Αριστοτέλους την είχαν καταλάβει 10 απεργοί πείνας από το Πακιστάν ή το Σουδάν, ο Μπουτάρης θα ζητούσε την απομάκρυνση τους ή θα δήλωνε συμπαράσταση;
Ερώτημα βάζω….. Και αυτοί που είναι κάθε βράδυ στις πλατείες όλης της χώρας, έχουν πάρει άδειες από τους δήμους ή θα τους συλλάβει και αυτούς ο Μπουτάρης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου