Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τουρκικές παραβιάσεις μεταξύ Καλύμνου & Κω (Video)

Δείτε ένα βίντεο που τραβήξαμε σήμερα το απόγευμα από την Κάλυμνο. Θαυμάστε το επικίνδυνο "παιχνίδι" που παίζει η Τουρκία, παραβιάζοντας κατάφωρα κάθε έννοια Δικαίου στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κάλυμνο και Κω.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα να προπορεύεται πολεμικό πλοίο (το μεγαλύτερο από τα τρία πλοία που φαίνονται στο βίντεο) και από πίσω ακολουθεί η τούρκικη ακταιωρός (το πλοίο με την κόκκινη γραμμή).

Όταν πλέον το τούρκικο πλοίο έχει φτάσει ανοιχτά έξω από το λιμάνι της Καλύμνου και κατευθύνεται προς τα Βλυχάδια εμφανίζεται και η ελληνική καταδίωξη από την Κάλυμνο και δεν επιτρέπει στην τούρκικη ακταιωρό να πλησιάσει περαιτέρω προς την Κάλυμνο. Απ’ ότι γνωρίζουμε και βλέποντας μετά από λίγη ώρα να απομακρύνεται η ελληνική καταδίωξη, πρέπει η τούρκικη ακταιωρός να συνέχισε σε διεθνή ύδατα.

Αλήθεια όμως… αν και σε διεθνή ύδατα δεν θα έπρεπε να χάραζε πορεία επιστροφής προς τα τούρκικα παράλια; Αντιθέτως όμως αυτή κατευθύνθηκε αντίθετα.

Πιο συγκεκριμένα, το τούρκικο πλοίο συνέχισε την πορεία του διασχίζοντας την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κάλυμνο και Κω ανενόχλητα και φτάνοντας σχεδόν στο άκρο της Κω , ανοιχτά έξω από την Λιμνιώνα της Κω.

Βλέπεται, πλησιάζουν οι εκλογές στην Τουρκία στις 12 Ιουνίου και το Βαθύ Κράτος της Γείτονας πιστεύει ότι τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες ότι εξυπηρετεί τους σκοπούς της…



www.kalymniansvoice.gr & http://talamogia-eu.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου