Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Την ερχόμενη εβδομάδα κληρώνει για εκλογές;


Την ερχόμενη εβδομάφα φαίνεται ότι κληρώνει για τις πρόωρες εκλογές: Τη Δεύτερα ή το αργότερο την Τρίτη θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να εγκρίνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα μετά μάλιστα τις προσθήκες, κυρίως σε χρονοδιαγράμματα και παρεμβάσεις στον δημόσιο τομέα, που επέβαλε η τρόικα, εβώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
Η κυβέρνηση πιέζεται και από την τρόικα και από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους να παρουσιάσει και να κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα το μεσοπρόθεσμο.

Άλλωστε χθες ο Λ. Παπαδήμας μετέφερε στον πρωθυπουργό την δυσθυμία και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η οποία στην φάση αυτή εξετάζει μια σειρά «παρεμβάσεων» που αφορούν τα ελληνικά ομόλογα ειδικά στην περίπτωση που το επόμενο πακέτο μέτρων δεν είναι καθοριστικά γενναίο.

Υπό το κλίμα αυτό ο πρωθυπουργός αναμένεται μετά το υπουργικό συμβούλιο και πριν την κατάθεση του μεσοπρόθεσμου να συζήσει κατ ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς αν και εξετάζεται και το ενδεχόμενο σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών σε μια ακόμα πιο δραματική εκδοχή…



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου