Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Στρος Καν: "Ο Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει και είναι αφελής"


Το μαρτύριο της σταγόνας φαίνεται ότι θα περάσει η κυβέρνηση καθώς, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, στο λογοκριμένο γαλλικό ντοκιμαντέρ με τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν για τον Γιώργο Παπανδρέου περιλαμβάνονται απαξιωτικές εκφράσεις. Λέγεται ότι τα αποσπάσματα αυτά βρίσκονται σε δημοσιογραφικά γραφεία και ενδέχεται συντόμως να δουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας πολιτικό σεισμό. Λέγεται ότι ο Στρος Καν στα αποσπάσματα αυτά που έχουν λογοκριθεί, μιλώντας για τον Έλληνα πρωθυπουργό, λέει ότι “δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα” και ακόμα ότι “είναι αθώος και αφελής.”

Πριν από περίπου 1,5 μήνα το ΠΑΣΟΚ είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει το ντοκιμαντέρ, ενώ η ΝΔ από την πλευρά της προσπάθησε να δημοσιοποιήσει αποσπάσματά του. Ερωτήματα πάντως προκύπτουν για το πώς έφτασε στα χέρια του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν ο ίδιος ή άλλοι δημοσιογράφοι έχουν άλλα αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ.

Πάντως χαρακτηριστικά βεντέτας αποκτά η αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο τελευταίος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τομέας Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ στον καθημερινό σχολιασμό της επικαιρότητας που εκδίδει απευθύνεται σε «Συγγρού και τους Λαζόπουλούς της», υπογραμμίζοντας ότι «εμείς κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον και σώσαμε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Εσείς τι κάνατε;».

Και προσθέτει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Λ. Λαζόπουλο:
«Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα».

http://www.iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου