Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Η χώρα βαδίζει σε τραγωδία» προειδοποιεί ο Αδαμάντιος Πεπελάσης


Υπογραμμίζοντας τις ευθύνες όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων.
Στο πλαίσιο αυτό προειδοποίησε πως η χώρα βαδίζει σε τραγωδία και τόνισε πως τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση πρέπει να εκπονήσουν ένα αξιόπιστο σχέδιο με τη συναίνεση των δύο μεγάλων κομμάτων, ώστε να μην οδηγηθούμε σε μια οικονομική τραγωδία αντίστοιχη της Μικρασιατικής Καταστροφής. (Εβαλε το χέρι του και ο Πεπελάσης ομως !)
Ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου και διατελέσας διοικητής της Αγροτικής και Εμπορικής Τραπέζης εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας τις ευθύνες όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων.

«Τα κόμματα πρέπει να πουν την αλήθεια στρογγυλεμένη, απλή και απτή. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει το περιθώριο για μικροπολιτικούς χειρισμούς. Έχει τεράστιες ευθύνες», τόνισε ο κ. Πεπελάσης.

Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου υποστήριξε πως «έχει κάνει ζημιά στη χώρα, με τον τρόπο που χειρίστηκε τα πράγματα», προσθέτοντας πως «περιέπαιζε τον λαό όταν έλεγε ότι θα βγούμε γρήγορα στις αγορές».

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του κ. Παπακωνσταντίνου ότι έρχονται δύσκολα χρόνια ο κ. Πεπελάσης έκανε λόγο για δηλώσεις που έρχονται σε ύστερο χρόνο και επεσήμανε πως όταν ο ίδιος έκανε τις ίδιες δηλώσεις δύο χρόνια νωρίτερα προκαλούσε δυσφορία.

http://trikalagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου