Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Ο "απόμακρος" πρωθυπουργός και τα μυστικά δείπνα

Ως «απόμακρο» που εμπιστεύεται μόνο τους πολύ στενούς συνεργάτες του, χαρακτηρίζουν τελευταία τον πρωθυπουργό στελέχη της κυβέρνησης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αξία».
Μετά τη σύσκεψη του Λουξεμβούργου, ο...

πρωθυπουργός με «μυστικοπάθεια» άρχισε συναντήσεις με υπουργούς του και παράλληλα άρχισαν και... μυστικά δείπνα προεδρικών στελεχών με σκοπό να ξεπεραστεί η ενδοκυβερνητική κρίση.

Ένα από αυτά τα δείπνα τα οποία γίνονται σε σπίτια υπουργών και όχι σε μαγαζιά, για να μην γίνουν αντιληπτές οι υπόγειες διεργασίες, συνεχίζει η εφημερίδα. Σε ένα από αυτά τα δείπνα παρεβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης, ο Γ.Παπακωνσταντίνου, ο Δ.Δρούτσας, ο Π.Γερουλάνος και ο Γ.Πεταλωτής.

Σύμφωνα με αυτά που βγήκαν από συσκέψεις και δείπνα, ο πρωθυπουργός σκοπεύει να παίξει δυνατά το χαρτί της Πορτογαλίας, προκειμένου να κερδίσει έστω και μία επίφαση συναίνεσης, συνεχίζει το άρθρο.

Πάντως, στέλεχος της κυβέρνησης εκτιμά ότι η πολιτική της συναίνεσης κρύβει και παγίδες, εννοώντας τις εκλογές, τις οποίες απεύχεται ο πρωθυπουργός. Ωστόσο, αν δει ότι δεν επιτυγχάνεται έστω ένα μίνιμουμ συναίνεσης, τότε δεν θα έλεγε όχι σε αυτές, με την προϋπόθεση ότι θα έχει δημιουργηθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι τις έχει προκαλέσει η αξιωματική αντιπολίτευση, καταλήγει η εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου