Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

"Να θυμηθώ να εξοργιστώ"

Γράφει ο Γιώργος Σαρρής

Τελικά το θράσος είναι από ότι φαίνεται τρομερό καύσιμο. Σε πάει όπου θέλεις.

Αυτό που βλέπουμε εδω και 2 χρόνια σχεδόν δεν περιγράφεται.

Πρώτα μας βιάζουν δημοκρατικά αφού πρώτα έχουν τάξει προεκλογικά έναν έρωτα μεγάλο (κλασσική περίπτωση κοκκινοσκουφίτσας και κακού λύκου). Υστερα μας βρίζουν! Τώρα μας δέρνουν και μάλιστα άγρια. Και στο τέλος μας ζητάνε και  ευθύνες. Βγαίνει π.χ. ο Βενιζέλος και μας λέει πως η "πολιτική διεύθυνση" (νεος εκπληκτικός όρος!) δεν είναι υπόθεση μόνον της κυβέρνησης, αλλά και των άλλων κομμάτων και των.......
συνδικάτων και των πολιτών! Και τελειώνει το σχολιο του λέγοντας πως η αντιπολίτευση είναι υποχρεωμένη να συναινέσει.

Δηλαδή για την απόλυτη αποτυχία όλου του σχεδίου φταίνε όλοι και όχι το σχέδιο! Και για το 16% της επίσημης ανεργίας υποθέτω ισχύει το ίδιο.

Όπως ακριβώς έφταιγαν όλοι για το άδειασμα των ταμείων και την κατάρρευση από την κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και του καπιταλισμού!

Φαντάζομαι και για το ξύλο πάλι όλοι θα φταίμε. Το λένε άλλωστε από το πρωί διάφοροι στα μνημονιακά ΜΜΕ πως πρέπει να μειώσουμε τις αντιδράσεις μας!

Ο δε υπουργός προστασίας του Πολίτη κ.Παπουτσής(φωτό αριστερά με τη σημαία του Πολυτεχνείου), πήγε σήμερα στο γραφείο και βρήκε ευτυχώς το χαρτάκι που άφησε από χθες το βράδυ που έλεγε:

"Να θυμηθώ να εξοργιστώ"

Και δήλωσε εξοργισμένος....


Εχω όμως μια απορία. Καλά αφου τόσο κακό είχε κάνει ο πεσμένος που τον κλωτσούσαν με λύσσα και τον χτυπούσαν στο κεφάλι με γκλομπ και ασπίδες(οι ασπίδες κόβουν κεφάλια παρεμπιμπτόντως), γιατί τον αφήνουν και φεύγουν χωρίς να τον συλλάβουν;;;Τον δέρνουν άγρια και μετά σηκώνονται και φεύγουν σαν κανονικοί χούλιγκανς που έμπλεξαν σε καυγά! Μήπως γιατί δεν είχαν τίποτα εναντίον του;

Υ.Γ. Πάντως μπράβο στο κορίτσι που είχε την ψυχή να τραβήξει το βίντεο και να σηκώσει τον άτυχο ΜΑΤοδαρμένο μεσα στην κόλαση που γινόταν. Εκανε τρομερή δουλειά και τρομερή ζημιά στην αστυνομία. Πολύς κόσμος θα γλυτώσει το ξύλο την επόμενη φορά χαρις σ' αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου