Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ραντεβού για έκτη ημέρα!

Ραντεβού για τις 18:00 έδωσαν για έκτη ημέρα οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.

Αυτή την ώρα και σιγά- σιγά, πλήθος κόσμου συρρέει στην πλ. Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας για ακόμη μία φορά το ηχηρό «παρών» στο κάλεσμα για «ειρηνική εξέγερση».

Στο σημείο βρίσκονται πάνω από 3.000 άτομα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Αμαλίας έχει διακοπεί.

Στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί της Δευτέρας οι Αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο, ενώ χθες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην Αριστοτέλους.

Οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη προχωρήσει στη σύσταση θεματικών ομάδων αλλά και ομάδων εργασίας (Ανέργων-Συμβασιούχων, Υγείας, Παιδείας, Γενικών Προτάσεων, ΑΜΕΑ) καθώς και ομάδων εργασίας (Καθαρισμού, Περιφρούρησης και Διανυκτέρευσης, Κατασκευών-Βαρέος εξοπλισμού, Διαδικτύου, μεταφράσεων, οργάνωσης συζητήσεων, παιδότοπου, νομικής-οικονομίας, προμηθειών-καταγραφής υλικού, καλλιτεχνικών, γραμματείας).

Οι «Αγανακτισμένοι» προχώρησαν σε καλέσματα στην Πλατεία Επταλόφου, στις οδούς Παπαναστασίου-Γιάννη Αγγέλου, στην Καμάρα, στον πεζόδρομο του δημαρχείου στην Καλαμαριά. Το συντονισμό ανέλαβε η ομάδα προώθησης, η οποία διοργάνωσε συνάντηση στις 18:00 στο τραπέζι των πληροφοριών στο Λευκό Πύργο.

Ανάλογες κινητοποιήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου