Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: Το δράμα της χώρας τώρα αρχίζει...


Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Πελοπόννησο,  εκμυστηρεύεται σε φίλους και γνωστούς ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας στο επόμενο δεκάμηνο θα επιδεινωθεί δραματικά, προειδοποιώντας  για τα χειρότερα που έρχονται.«Δυο στις τρεις επιχειρήσεις θα κλείσουν και η ανεργία θα αυξηθεί αλματωδώς» λέει σε ιδιωτικές συναντήσεις του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!
«Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα και λάβετε τα μέτρα σας», συνεχίζει ο Κυβερνητικός βουλευτής!
Η πληροφορία που  δεν επιδέχεται αμφισβήτηση , αποκαλύπτει  ότι:
Α) Το Μνημόνιο στο οποίο υποτίθεται- μας έβαλε ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ για να βγάλει από το αδιέξοδο τη χώρα, επιτελεί έργο ολοκληρωτικής εξόντωσης της Ελλάδος  και του λαού, κάτι το οποίο γνωρίζουν τα στελέχη της ίδιας της Κυβέρνησης,  αλλά κρύβουν την αλήθεια από το λαό, κοινώς κάνουν την πάπια έως ότου ολοκληρωθεί το καταστροφικό σχέδιο του ΔΝΤ και των στυγνών τοκογλύφων.
Β) Επικρατεί «ομερτά» ανάμεσα  στα κυβερνητικά στελέχη τα οποία και με το φόβο να τους φάει η μαρμάγκα εάν τυχόν ανοίξουν το στόμα τους δημοσίως και πουν την ωμή αλήθεια, προτιμούν να κάνουν την πάπια και να μιλάνε μόνον σε συγγενείς και φίλους, προειδοποιώντας τους για τα χειρότερα που έρχονται.  

Η προδοσία σε βάρος του λαού συνεχίζεται! Με πρωταγωνιστές τον Γ. Παπανδρέου, όσους, ψηφίζοντας το Μνημόνιο γνώριζαν ότι οδηγούσαν την χώρα στον Καιάδα και όσους,  ενώ βλέπουν το απόλυτο χάος να πλησιάζει για την Ελλάδα και τον λαό της, κάνουν την πάπια μόνο και μόνο χάριν της κομματικής νομιμοφροσύνης!


http://www.kourdistoportocali.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου