Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ντερούζ: τώρα αρχίζουν τα δύσκολα


Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα
να και ο φιλος μας ο 50Δις…
Σε συνέντευξη του στη βελγική εφημερίδα «Ντε Ταϊντ» ο Σερβάς Ντερούζ αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα. Όπως επισήμανε ο επικεφαλής της τρόικας στους πρώτους μήνες υλοποίησης του προγράμματος έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, αν και όπως σημείωσε, «επρόκειτο κυρίως για τεχνικά εύκολες εξοικονομήσεις, που προήλθαν από τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις». ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ !
«Τώρα, στην ατζέντα περιλαμβάνονται πιο δύσκολες μεταρρυθμίσεις: ιδιωτικοποιήσεις, μεταρρύθμιση της υγειονομικής ασφάλισης, αναδιάρθρωση των δημόσιων επιχειρήσεων», υπογράμμισε ο Σερβάς Ντερούζ, ο οποίος …….ανέφερε ότι αυτές οι προσπάθειες «απαιτούν χρόνο και συναντούν μεγαλύτερη πολιτική αντίσταση». ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ…. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..!!!
Στη διάρκεια του ελέγχου της επόμενης εβδομάδας ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα ανέφερε ότι θα εξεταστούν οι εξοικονομήσεις περίπου 20 δισ. ευρώ που θα πρέπει να γίνουν την περίοδο 2012-2014 αλλά και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, ύψους 50 δισ. ευρώ έως το 2015…. ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ…. ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!….
Χάρη στις ιδιωτικοποιήσεις, θα μπορέσει να μειωθεί το κρατικό χρέος κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες, που θα επιτρέψει στο χρέος να γίνει πολύ πιο βιώσιμο, είπε ο Σερβάς Ντερούζ, ο οποίος θεωρεί πάντως ότι «θα χρειαστούν ακόμη αρκετά χρόνια, προτού οι αγορές ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην Ελλάδα».
ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ????χαχαχαααα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?
Σε ότι αφορά στην έκθεση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους που ετοιμάζουν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ ο Σερβάς Ντερούζ υπογράμμισε ότι «σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανάλυσή μας, το χρέος της Ελλάδας θα αυξηθεί στο 160% του ΑΕΠ το 2012 και μετά θα αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί». ΤΟ ΑΕΠ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?? ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΦΩΣΤΗΡΑ.. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ….
«Η ταχύτητα με την οποία θα μειωθεί το χρέος θα καθοριστεί κυρίως από τρεις παράγοντες: Την τήρηση του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος του 5,5%, τις σχεδιαζόμενες ιδιωτικοποιήσεις και την οικονομική ανάπτυξη σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα». ΣΤΟΧΟΣ = 5.5% ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5% Ή 6%??? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ?
ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΕΠ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?? ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 160%… ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ..!!!
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.. ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ… ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ !!!
Σε ερώτηση για το αν τελικά η Ευρώπη ενδιαφέρεται περισσότερο, όχι να σώσει την Ελλάδα, αλλά να σώσει τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες που έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους πολλά ελληνικά ομόλογα, ο Σερβάς Ντερούζ εκτίμησε ότι «η οικονομική σταθερότητα είναι δημόσιο αγαθό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑ , από την οποία όλοι μπορούν να επωφεληθούν. «Αν οι Έλληνες δε διασωθούν, τα πράγματα θα είναι χειρότερα για όλους».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ = ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !!!…
ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ Η ΕΝΕΣΕΙΣ 100ΔΙς ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ… ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ !!! ΚΟΦΑΛΕΣ.. ΜΟΝΟΙ ΣΑς ΤΑ ΛΕΤΕ Κ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ …..
«Καταστροφική μία αναδιάρθρωση» ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ !!!! χαχαχααααααα
Αναφερόμενος ειδικότερα στα σενάρια περί αναδιάρθρωσης, ο Σερβάς Ντερούζ είπε χαρακτηριστικά ότι «ο κόσμος δεν έχει καταλάβει αρκετά ποιο είναι το κόστος και υπερεκτιμά τα οφέλη». ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΕΓΧΤΗ!!.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟ…!
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η συμφωνία με την Ελλάδα προβλέπει ότι η χώρα θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της, της τάξης του 5,5% του ΑΕΠ, από το 2014 έως το 2020. Το 2009, υπήρχε πρωτογενές έλλειμμα περίπου 10%, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα κενό 16 μονάδων. Ως εκ τούτου, όπως τονίζει ο Σερβάς Ντερούζ, ακόμη και στην περίπτωση που η Ελλάδα αναδιάρθρωνε ( ΕΔΩ ΕΝΝΟΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ) κατά το ήμισυ το χρέος της, θα εξακολουθούσε να χρειάζεται πλεόνασμα περίπου 3% και στην ουσία, λοιπόν, «δεν θα άλλαζαν και πολλά». ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ?? ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ 5.5% ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΕΝΩ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΕΠ???
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ????
Ο Σερβάς Ντερούζ ανέφερε επίσης ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ αναδιάρθρωση στο πλαίσιο μιας νομισματικής ένωσης και επισήμανε ότι μια αναδιάρθρωση χρέους θα ήταν ακόμη πιο επιζήμια για την οικονομική σταθερότητα στην ευρωζώνη, περισσότερο και από την περίπτωση της «Lehman Brothers». TAKE THE EGG AND GET ITS HAIR CUT….
Παράλληλα αναφέρθηκε στις «τρομερές προσπάθειες» που έχουν καταβάλει οι ελληνικές αρχές και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας και των στατιστικών αναθεωρήσεων, το έλλειμμα μειώθηκε το 2010 μόνο κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες, στο 10,5%…
ΠΟΙΟ 10.5% ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ !!!
ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΠ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΥΠΗΤΕΡΗΤΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΚΟΙ!!!.. ΑΝ ΔΕ….
ΠΠ
αυτα για να καταλαβετε το δουλεμα και το κουστουμι που μας εχουν ραψει τα κορακια των αριθμων… αριθους τους οποιους οι ιδιοι αμφισβητουν μεσα με μι μονο συνεντευξη. Σχιζοφρενεια και Χαρα…. να πουμε το ποιημα, να πληρωθουμε το μισθουλακο μας και περα βρεχει στην Γυψωμενη Ελλαδα.
Σας εχω ειδικο κουστουμι ολονων!!!… Πανοπλια με κλειδαρια πανω !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου