Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Γράμμα προς τον Πάγκαλο


Γράμμα προς τον «Αντιπρόεδρο» της Κυβέρνησης, με εκφράσεις του ίδιου και της κυβέρνησης.

Αγαπητέ «κύριε τίποτα»,

Εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο που έχετε αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, έχετε αποδείξει ότι είσαστε ένας γίγαντας με γυάλινα πόδια.

Αντί να παράξετε έργο (θυμόσαστε ότι ήσασταν κάποτε υπεύθυνος για τις συγχωνεύσεις των δημόσιων οργανισμών;) επιμένετε να πέφτετε στο ένα παγόβουνο μετά το άλλο (ως άλλος Τιτανικός) με τις αλήστου μνήμης δημόσιες παρεμβάσεις σας και το μόνο «έργο» που θα θυμούνται οι Έλληνες κοπρίτεςαπό εσάς θα είναι οι βαθμολογίες σας στα μέλη της Κυβέρνησης!

Τεμπέληδες οι υπουργοί (όπως όλοι οι Έλληνες βέβαια), αλλά πιο τεμπέλης απ’ όλους αποδεικνύεστε εσείς!

Εύλογα, λοιπόν, θυμάμαι ότι είχατε πει πως το πλέον αντιπαραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι οι ένοπλες δυνάμεις.

Ε, λοιπόν μαντέψτε: Ο τίτλος αυτός σας αξίζει και με το παραπάνω! Είναι ολοφάνερο ότι κοιμόσαστε όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν σκέπτεστε τίποτα άλλο πέραν του μισθού σας (που δυστυχώς δεν τον τρώμε μαζί – ηαλήθεια είναι ότι εμείς δεν τρώμε τίποτα γιατί δεν υπάρχει σάλιο παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού σας ότι υπήρχαν λεφτά).

Πάντως, σας αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι όλο το φταίξιμο δικό σας. Εσείς απλώς πήρατε εντολή από τους διεφθαρμένους πολίτες που ήρθαν στο γραφείο σας να τα φάτε μαζί και εκτελείτε αυτή την εντολή στο ακέραιο.

Τελικά, οι Έλληνες δεν έχουν αλλάξει και πολύ από την εποχή της Επανάστασης του 1821. Εξακολουθούν να είναι ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτεςκαι γι’ αυτό σας ψηφίζουν.

Με «εκτίμηση»,

Ένα από τα ζώα που ακούν και διαβάζουν τις δηλώσεις σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου