Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Ο Λοβέρδος παραλίγο σε μορφή ομελέτας έτρεχε να σωθεί από οργισμένους πολίτες!!!


  • Φαίνεται ότι το θέατρο δεν έπιασε και κανείς, μα κανείς δεν φαίνεται να γλιτώνει την λαϊκή οργή…
Επίθεση δέχτηκε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος στους Αγίους Αναργύρους όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Δύο άτομα τραυματίστηκαν. Ο ένας έχει εξέλθει από το νοσοκομείο. Ο παραμένων –για προληπτικούς λόγους- είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και αντίπαλό του στις δημοτικές εκλογές. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε πριν από λίγο οποιαδήποτε ανάμιξη του κόμματός του σε αυτές τις δικαιολογημένες κατά τον ίδιο αντιδράσεις του κόσμου και πιστεύει ότι το όλο θέμα ξεκίνησε όταν έφτασε ο κ. Λοβέρδος στον χώρο της εκδήλωσης, όπου δέχτηκε αυτός και η συνοδεία του βροχή αυγών.

Ο κύριος Λοβέρδος στην προσπάθειά του να μπει και να προστατευτεί στο κτίριο, δέχθηκε την επίθεση ενός νεαρού που απωθήθηκε από τους άνδρες της φρουράς του.

Όταν ο κ. Λοβέρδος και η συνοδεία του μπήκαν στο χώρο της εκδήλωσης έκλεισαν οι πόρτες και οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για περίπου μισή ώρα στον εξωτερικό χώρο.

Στα παραλειπόμενα της επίθεσης, σημειώνουμε πως ο γιατρός που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ήταν ο γιατρός του ΕΣΥ που δέχτηκε να γίνει «πειραματόζωο» της Νατάσσας Καραμανλή στο πρώτο της χειρουργείο… Στη συνέχεια και όταν η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση, ο ίδιος έγινε επιμελητής στο Λαϊκό Νοσοκομείο… (δηλαδή, για όσους δεν κατάλαβαν σε μία συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, βρισκόταν άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας!!!)

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου