Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η Τουρκία ΗΔΗ μας έχει κηρύξει και μας κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ !

… «Ο σκοπός είναι να επιβάλλουμε την θέλησή μας στον εχθρό. Για να πραγματώσουμε ασφαλώς αυτόν τον σκοπό, πρέπει να καταστήσουμε τον εχθρό ανυπεράσπιστο, κι αυτό είναι εξ ορισμού ο μοναδικός πραγματικός στόχος της πολεμικής πράξης.» Αυτά τα λέει η μεγαλύτερη στρατιωτική ιδιοφυΐα για την θεωρία του πολέμου (Κλαούζεβιτς). Συγκρίνετε τώρα με το τι λέει ο Νταβούντογλου, ότι… «Το μοντέλο της Κύπρου είναι πετυχημένο και θα βαδίσουμε στο μέλλον σ’ αυτό», και θα δείτε που το πάει, με επιτυχία μάλιστα. 

«Ο Πόλεμος είναι μια απλή συνέχιση της πολιτικής μ’ άλλα μέσα.» Η Τουρκία απλώς μας ασκεί τώρα μια επιθετική πολεμική πολιτική που αποσκοπεί στην πλήρη αποδυνάμωση μας ως κράτος. Περιμένει να «ψοφήσουμε», μετά της βοηθείας της πάντα, και μετά μπορεί να δούμε και τανκ για να συνειδητοποιήσουμε ότι πόλεμο μας κάνει τόσα χρόνια αλλά εμείς, ή μάλλον οι καλοί πολιτικοί μας το νόμιζαν φιλική συνεύρεση. 

Πριν αριθμήσουμε τις καθαρά πολεμικές της πράξεις είναι σημαντικό να τονίσουμε το εξής : Δεν καταλαβαίνουν επιτέλους ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός των Εξωτερικών πως όταν συνομιλούν με τους ομόλογους τους Τούρκους, στο πλαίσιο που συνομιλούν, εκ των προτέρων χαμένοι βγαίνουμε ;

Ή να το πούμε ξεκάθαρα : Βάζουμε τον κ. Δρούτσα να διεξάγει συνομιλίες με τον κ. Νταβούντογλου : Είναι σα να στέλνουμε το επτάχρονο παιδί μας να διαπραγματευθεί τα οικονομικά μας με ένα πονηρό δόλιο και κλέφτη λογιστή. Και μετά γυρνάμε και λέμε ότι πάμε καλά. 

Μας έχουν κάνει σαλάμι κυριολεκτικά που κάθε λίγο και λιγάκι μας κόβουν κι ένα ψιλό ή χοντρό (Κύπρος) κομμάτι.

1) Επισκέψεις Πρωθυπουργών ή Υπουργών : Από τη δική μας πλευρά τίποτα. Μια τρύπα στο νερό. Αυτοί όλο και κάτι κερδίζουν. Ο Νταβούντογλου κάνει περιοδεία στην Θράκη θριαμβολογεί και συμπεριφέρεται σαν να είναι ο αυριανός Κυβερνήτης της. Άλλωστε αυτά πάνω κάτω ομολογεί πως είναι και τα σχέδια του. Εμείς πανηγυρίζουμε που είναι φίλος. Φταίνε ίσως και οι παλιές κουμπαριές, γιατί ο κουμπάρος…

2) Οι παραβιάσεις είναι πλέον πλήρες κατεστημένο. Αν σταματήσουν να τις κάνουν τότε θα πρέπει ίσως και να φοβόμαστε για τα χειρότερα ακόμη περισσότερο ! Ο Πρωθυπουργός μας μια φορά διαμαρτυρήθηκε γι αυτό, οι Τούρκοι κάπου τον… έγραψαν, ενώ μερικοί εδώ δικοί μας (βιάστηκαν ;) και να πανηγυρίσουν ότι τους βάλαμε και στη θέση τους !!!

3) Πλήρης επικυριαρχία αποκτούν κάθε μέρα στα διεθνή δικαιώματα μας επί του Αιγαίου. Με την απειλή πολέμου δημιούργησαν και γκρίζες ζώνες και συνεχίζουν.Και στο Ιόνιο πετρέλαιο να βρούμε θα προτάξουν διεκδικήσεις που εμείς θα κάτσουμε φυσικά να συζητήσουμε!

4) Το καλύτερο δε απ όλα είναι το θέμα των λαθρομεταναστών : Η Τουρκία ουσιαστικά αρνείται ότι προέρχονται από τα εδάφη της. Δικαίωμα της είναι να αρνηθεί πως και η Γη έχει φεγγάρι. Εμείς τι κάνουμε ; Δείτε τι κάνουμε ακριβώς και δίχως Υπερβολή :

Πέρυσι όταν είχε έρθει στην Αθήνα ο Ερντογάν μίλησε για το θέμα αυτό επίσημα και είπε πως είναι διατεθειμένος να επαναπροωθούνται στην Τουρκία χίλιοι το χρόνο. Ο Δικός μας πρωθυπουργός χαμογελούσε περήφανος για τη διπλωματική επιτυχία του… Δεδομένου τώρα πως κάθε μέρα από τον Έβρο εισέρχονται πολλές εκατοντάδες αντιλαμβάνεται και ο πλέον ανόητος πόσο λαμπρά είναι τα πράγματα. 

Οι Ιταλοί μόλις πιάσουν λαθρομετανάστες από τα πλοία μας στην Πάτρα μας τους στέλνουν πίσω ; Γνωρίζετε ότι στη γραμμή Ντονβερ – Καλαι όταν οι Εγγλέζοι πιάσουν λαθρομετανάστες και τους στέλνουν πίσω και το καράβι ( Η Γαλλία ουσιαστικά) πληρώνει κατά κεφαλήν πρόστιμο ; Η Τουρκία βάσει του διεθνούς δικαίου είναι υποχρεωμένη να δεχθεί πίσω όλους όσους προέρχονται από τα εδάφη της. Είδατε εσείς ποτέ καμία επίσημη καταγγελία για το φαινόμενο αυτό, που από μόνο του συνιστά η παράλειψη του, πολιτική προδοσία;

5) Η Ελλάδα ή οδεύει προς χρεοκοπία. Δείτε έναν αξιόπιστο μετρητή, πόσο αυξάνεται το Δημόσιο χρέος σε (1) λεπτό :



και μετά από ένα (1) λεπτό ( πηγή : http://www.forologoumenos.gr/ ) :


Κοντά 40.000 ευρω το λεπτό ήτοι 5.750.000 ευρω τη μέρα. Από που κι ως που τώρα δίνουμε τη μάχη και πάμε και καλά ;

Έχουμε ήδη ίσαμε 2.000.000 Λαθροεποικιστές Ισλαμιστές. Αυτό ήδη είναι εισβολή με τις ευλογίες φυσικά των Οθωμανών φίλων μας.

Αν αύριο θελήσουν με ένοπλη σύρραξη να μας κάνουν και αυτή τη μορφή του πολέμου θα μπαίνουν αρχικά οι ένοπλοι κομάντος τους ως… λαθρομετανάστες για να μην τους ελέγχει κανείς !

Συνοπτικά έτσι έχουν τα πράγματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ :

Άμεση διπλωματική ψυχρότητα, συνεχείς καταγγελίες σε κάθε διεθνή οργανισμό και επίσημη θωράκιση των συνόρων. Θα υπάρξει σίγουρα και βαρύ τίμημα. Αλλά δυστυχώς ακόμα και η δυναμική άμυνα έχει το τίμημα της.

Σίγουρα καταρχάς θα μας εκβιάσουν με κυρώσεις στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά ίσως και έτσι η Ορθοδοξία να συσπειρωθεί και να επανακάμψει δριμύτερη. Η απειλή συνήθως είναι χειρότερη, και όχι η πραγματοποίηση της.

Αυτό μας κάνει άλλωστε τώρα η Τουρκία εδώ και Δεκαετίες : Απειλεί και κερδίζει.

Αν πιστεύει τώρα κανείς πως αν συνεχίσουμε έτσι ότι πάμε καλά ή δεν είναι και τόσο «ευπατρίδης» (sic), ή δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, ή είναι … Τούρκος.



http://free-apopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου