Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Σκληρή επίθεση στον υφυπουργό και βουλευτές στην Κάλυμνο


Επιτέλους βρέθηκαν κάποιοι να τους τα σύρουν όπως τους αρμόζει. Είπαμε καλό είναι να σεβόμαστε τους εκλεγμένους μας αλλά όχι και να φοβόμαστε να τους τα ψάλλουμε όταν χρειάζεται. Δεν είμαστε «καλοί» μόνο όταν είναι να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους ή να προβάλουμε το έργο τους (αν υπάρχει).
Την τιμητική τους λοιπόν είχαν ο υφυπουργό Γιώργος Νικητιάδης και οι βουλευτές Νίκος Ζωίδης και Γιώργος Κασσάρας που στη κοινή συνάντηση που είχαν την Μεγάλη Πέμπτη στη Κάλυμνο βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να δεχτούν την σκληρή κριτική και ταπείνωση από τους αγανακτισμένους συμπατριώτες μας.
Ο σκληρότερος απ' όλους τους επικριτές, ο Γιάννης Διαμαντής μαινόμενος επιτέθηκε ανοιχτό στους «Guest Stars» με μια τοποθέτηση που εκφράζει μεγάλη μερίδα Καλυμνίων λέγοντας, "έρχονται στη Κάλυμνο μόνο για σόου"! Τα προβλήματα είναι βουνό και σεις έρχεστε για να σας δούμε στην εξέδρα, "είχαμε 7 καράβια και τώρα έχουμε μείνει με 2.»!!
Η δικαιολογία γνωστή από εκεί και πέρα, "δεν γνωρίζαμε το οικονομικό χάλι της χώρας όταν σας τάζαμε προεκλογικά"!
Η δική μας άποψη είναι λίγο πολύ γνωστή, Ο υφυπουργός τρέχει να κανονίσει τσάρτερ της RYAN AIR για την Κω ακόμα και από την Ζιμπάμπουε (που λέει ο λόγος) και άφθονα κρουαζιερόπλοια για την Ρόδο (με ματσωμένους τουρίστες που θα αγοράσουν χρυσαφικά και γούνες από τα «φτωχά» καταστήματα εκεί). Ο κύριος Ζωίδης γιατί να νοιαστεί τώρα που είναι μεγάλος και τρανός πολιτικός για ένα νησί που δεν έχει να του προσφέρει πολλά ψηφουλάκια (βλέπετε είναι ανταποδοτικό το σύστημα). Μεταφορικό Ισοδύναμο ... Τι ακριβώς είναι αυτό? Θα το δούμε στην πράξη ποτέ κύριε Βουλευτά?? Ο τρίτος της παρέας, ο κύριος Κασσάρας ίσως είναι και ο αδικημένος αφού ότι και να λέει, απ ότι φαίνεται δεν τον ακούει κανείς στα μεγάλα πολιτικά σαλόνια. .. Η ατζέντα τους είναι άλλη και δεν συμπεριλαμβάνει την Κάλυμνο!!
- Γιώργος Λιάς
Δείτε το σχετικο απόσπασμα απο την συνάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου