Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Το ΠΑΣΟΚ βρήκε τον νέο Ηγέτη του!

Διαβάζω την είδηση και εξίσταμαι: τόσο για το εύρος και το βάθος της γεωργοπαπανδρεϊκής διανοίας, όσο και για τα ιλαρά συνθήματα που θα κατακλύσουν το πανελλήνιον "παίζοντας" με τα ομοιοκατάληκτα του ονόματος του προαλειφομένου νέου σοσιαλιστού τιμονιέρη.
Πάνω στον παγκοσμίου φήμης διανοούμενο έλληνα ΥΠΕΞ, στηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου τις ελπίδες του να υλοποιηθεί το όραμα της Μεγάλης Ελλάδας.
Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ του κ. Π. Γερουλάνου, της κυρίας Τίνα Μπιρμπίλη, του κυρίου Δόλη και του εξάδελφου της κυρίας Νταλάρα. Η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική!
Το δαχτυλίδι της Παράταξης έχει δωθεί!
Κίνηση ματ του ΓΑΠ, απέναντι στους πολλούς δελφίνους της διαδοχής, η ανάδειξη της παγκοσμίας προσωπικότητας που ενσαρκώνει τις ελπίδες του λαού για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία!
Η παρέμβαση του στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Κάραβελ, θα σηματοδοτήσει το νέο σοσιαλιστικό ξεκίνημα της ελληνικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης!
Ήδη, στις γειτονιές, τα εργοστάσια, τα χωράφια, τα Πανεπιστήμια, τις πόλεις και τα χωριά της πατρίδας μας, παντού όπου ζουν και εργάζονται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και οι ζωντανές οργανώσεις του, ΟΛΟΙ είναι έτοιμοι να δώσουν το δικό τους αγωνιστικό παρών στο πλευρό του σύγχρονου Μαρξ της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου