Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Συνελήφθη τρομοκράτης που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού!!!! Μεγάλη επιτυχία Παπουτσή!!!

Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε το αποφασιστικότερο χτύπημα των τελευταίων 40 χρόνων μιας και κατάφερε να συλλάβει τον τρομοκράτη που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με την 17 Νοέμβρη και τον καθοδηγητή των Πυρήνων Συνωμοσίας της Φωτιάς!!! Πρόκειται για άτομο που ήταν γνωστό εδώ και χρόνια στις αρχές αλλά πάντα κατάφερνε και ξεγλυστρούσε! Σήμερα όμως μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και φρουρείται από 20μελές κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.

Ο λόγος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι ότι

έπαθε κράμπες με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα απ' τα πολλά γέλια
μόλις διάβασε τη σημερινή συνέντευξη του Παπουτσή, με τους 81 νεκρούς του Σάμινα, όπου οΠΡΟΠΟτζής καλούσε τα "παιδιά", όπως αποκάλεσε τους τρομοκράτες, να σταματήσουν τον ένοπλο αγώνα!!

Ο καταζητούμενος εγκέφαλος έκανε το λάθος να διαβάσει τη συνέντευξη του ΠΡΟΠΟτζή Παπουτσή και τον έπιασε νευρικό γέλιο μέχρι που έπεσε σε κωματώδη κατάσταση...

Μπράβο στον Υπουργό των 81 νεκρών του Σάμινα για το ευφυές σχέδιο να τρελάνει στο γέλιο τους τρομοκράτες και να τους κάνει να παραδοθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου