Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΙΜΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.
ΤΟ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
σσΟ: Μην θυσιάζετε την ζωή σας για αυτούς, για τις τράπεζες τους, για τα ψευδεπίγραφα χρέη. Τα παιδιά σας σας χρειάζονται. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ. Η ζωή ενός περήφανου πατέρα είναι πολυτιμότερη ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΕΠ μιας ψευδεπίγραφης οικονομίας.
Ας δοκιμάσουμε μαζί να αντιμετωπίσουμε το κάθε πρόβλημα. Μην το κλείνετε στην ψυχή σας. Τα παιδιά σας και η πατρίδα σας χρειάζεται. Η πίστη είναι δυνατότερη από τον κάθε βρωμερό τοκογλύφο της γειτονιάς, από κάθε τοκογλυφικό ίδρυμα της παγκοσμιοποίησης.
Τραγωδία με 54χρονο στα Χανιά…
Κάηκε ζωντανός επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα.
Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος προχθές τη νύχτα βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, στην περιοχή «Φώκες». Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με
την Αστυνομία, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς δεν είχε δουλειά και αδυνατούσε να ανταπεξέλθει ακόμα και στα στοιχειώδη.
Μέσα στην απόγνωση του, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω ένα ιδιόχειρο σημείωμα. «Συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά, δεν έχω χρήματα. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς» ήταν τα τελευταία λόγια του 54χρονου.
Τη νύχτα του Σαββάτου το αυτοκίνητο του βρέθηκε στο 30ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Χανίων-Ομαλού. Ο οδηγός ήταν απανθρακωμένος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για αυτοκτονία ωστόσο αναμενόταν η ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου εργολάβου. Και αυτό γιατί στο όχημα εντοπίστηκε μία κυνηγετική καραμπίνα.
Τελικώς, όπως αποκαλύπτεται, οι συνθήκες υπό τις οποίες έδωσε τέλος στη ζωή του ήταν μαρτυρικές.
Ο 54χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να περιλούστηκε με βενζίνη ενώ συνέδεσε ένα λάστιχο με μία φιάλη υγραερίου, πιστεύοντας ενδεχομένως ότι θα προκαλούσε έκρηξη και ο θάνατος του θα ήταν γρήγορος και όχι αργός και επώδυνος.
Δυστυχώς ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Κρήτη λόγω χρεών και ανεργίας έχει αυξηθεί δραματικά. Είναι ενδεικτικό ότι το 2010 έχουν καταγραφεί οι περισσότερες αυτοχειρίες των τελευταίων ετών στο νησί.
Μόνο στο νομό Ηρακλείου το περασμένο έτος καταγράφηκαν 15 αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων με αυτόχειρες άνδρες, ηλικίας από 35 έως 66 ετών, οικογενειάρχες με παιδιά.
Επιχειρηματίες, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες προέβησαν στην απονενοημένη πράξη μέσα στην απελπισία τους. Είναι ενδεικτικό ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου έχει δώσει εντολή για τη διενέργεια δύο προκαταρκτικών ερευνών με αφορμή την αυτοκτονία δύο επιχειρηματιών που είχαν χρέη σε τράπεζες. Οι εισαγγελικές έρευνες διατάχθηκαν μετά από καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων για πρόσωπα και καταστάσεις που ώθησαν τους ανθρώπους τους στην αυτοχειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου