Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοί!!!! Εμείς!!!! kai οι τζαμπατζίδες.i.


Αυτοί!!!!
Η Τουρκία αγόρασε σε μισή τιμή Γερμανικά υποβρύχια από την Thyssen krupp, σε σχέση με το τίμημα, που κατέβαλε η Ελλάδα για τα ίδια σκάφη.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Άγκυρα παρήγγειλε έξι υποβρύχια τύπου «Παπανικολής» καταβάλλοντας 2 δις ευρώ.
Βάσει του δημοσιεύματος, το υπουργείο εθνικής άμυνας συμφώνησε το 2010 να αγοράσει δυο νέα υποβρύχια τύπου 214, πανομοιότυπα με τα Τουρκικά, στην τιμή του 1 δις ευρώ, δηλαδή ακριβότερα 500 εκατομμύρια, ήτοι 50%ακριβότερα απ’ ό,τι οι Τούρκοι.
Εμείς!!!!
Με στάση πληρωμών προειδοποιούν τους δήμους εκατοντάδες γονείς που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα τροφεία των βρεφονηπιακών σταθμών. Αρκετοί γονείς έχουν χάσει τις δουλειές τους ή στην καλύτερη περίπτωση βλέπουν τους μισθούς τους να συρρικνώνονται. Σε κατάσταση απόγνωσης ζητούν από τις δημοτικές αρχές ευνοϊκότερες ρυθμίσεις, αφού αδυνατούν να πληρώσουν τα τροφεία, ακόμα και εκείνα τα λιγοστά- που παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. Εκατοντάδες γονείς κάθε μέρα εκφράζουν την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στο έξοδο αυτό, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο με«θύματα» χιλιάδες νήπια και βρέφη που φυλάσσονται σε παιδικούς σταθμούς.
Οι τζαμπατζίδες
Οι βουλευτές μας είναι οι πραγματικοί τζαμπατζίδες της σύγχρονης Ελλάδας. Είναι τόσο τζαμπατζίδες που μέχρι και η κηδεία τους γίνεται τζάμπα ! Την πληρώνει ο λαός, δημοσία δαπάνη!!!

Που είναι οι αντιπρόσωποι-βουλευτές των Ελλήνων,
οι πατέρες του έθνους, που είναι;
Τίνος έθνους είσαστε πατέρες εσείς μωρέ προσκυνημένοι;
Που είναι οι δασκάλοι μας;
Που είναι οι φάροι του γένους μας;
Που είναι εκείνος ο σοφός καθηγητής των αρχαίων που μου δίδαξε το
“ίτε παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε πατρίδα”;
Τι περιμένουν;http://typografeio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου