Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Η υπόθεση της Κ. Μ. Αποστολάκη, επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας!!!


Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της κ. Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, κ. Συγγελίδης,  καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή, πρέπει να. πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στο κ. Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα!
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!
Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγος της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!!!
Στην αγωγή εκτός των άλλων η πρώην υπουργός, αναφέρεται , ότι έχει δαπανήσει (άκουσον, άκουσον) 150.000 ευρώ για χαλιά και κουρτίνες για το δωμάτιο του παιδιού!!!

1 σχόλιο:

  1. Στην υγεία των ψηφοφόρων της , αλλα εγω που δεν ειμαι ψοφοφορος της/τους γιατι να πληρωνω τις απατεωνιες του καθε κομματος ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή