Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δεν χρειάζονται ψυχίατρο οι εθνοπροδότες. Τίμιους δικαστές χρειάζονται για να τους προσάψουν πλήρη καταλογισμό για τα έσχατα εγκλήματα τους

Δεν σας προξενεί απορία γιατί κάποιοι έξυπνοι (μερικοί από αυτούς) άνθρωποι θέλουν κυριολεκτικά να διαλύσουν το κράτος ;
Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα τους ;

Είναι πράκτορες ; Είναι ψυχοπαθείς άβουλοι «δολοφόνοι κρατών» ή τους αρέσει πάντα εντέχνως να καταστρέφουν το σύμπαν επειδή συνειδητά ηδονίζονται από τούτη τη κατάσταση ;

Κάποια ψυχική διαταραχή σίγουρα έχουν. Έχουν όμως και τη ευφυΐα να την αντιληφθούν.

Είναι κάτι σαν τον αλκοολικό ή τον μανιώδη καπνιστή. Έχει επίγνωση των βλαπτικών πράξεων για την υγεία του αλλά συνεχίζει και τις εκτελεί.

Μπορεί αντίστοιχα και απλοϊκά εδώ κανείς να πει πως το πάθος τους υπερισχύει της λογικής τους, αλλά θα είναι λάθος ο συλλογισμός :
Επειδή η λογική τους συνειδητά συμβιβάζεται με το πάθος τους, πλάθοντας ενίοτε και «λογικές» κοσμοθεωρήσεις για να εναρμονίσουν (δήθεν) λογικά τούτο το πάθος τους.

Όχι μόνο δε για να το δικαιολογήσουν, αλλά και να το ιδεολογικοποιήσουν με σκοπό να βρουν και αφελείς συνδρομητές τους στο έγκλημα που πράττουν και συνεχίζουν να πράττουν.

Ο 20ος αιώνας μας άφησε πλήθος ιδεολογιών όπου ο καθένας μπορεί να δικαιολογήσει οποιαδήποτε πράξη επικαλούμενος κάποια από αυτές τις άπειρες ιδεολογίες. Ακόμη και ένας παιδεραστής δολοφόνος θα μπορούσε να «πολιτικοποιήσει» τις πράξεις του, εάν ήταν καλά ενημερωμένος και έβρισκε δύναμη από κάποιες δυναμικές μειονότητες να στηρίξουν το έργο του !

Βαρύ το φορτίο λοιπόν για τον 21ο αιώνα : Καλείται ουσιαστικά να ξεχωρίσει βίαια πλέον την Ήρα από το στάχυ.
Ο διαχωρισμός δεν είναι διόλου εύκολος. Υπεισέρχονται πολύ παράγοντες και απαραίτητο είναι να δημιουργήσουμε εδώ μια λογική σταθερά.

Στην παρούσα μελέτη εφεξής θα αναφερόμαστε λοιπόν μόνο στη μελέτη της συμπεριφοράς των υποκειμένων όπου σκοπός τους είναι να διαλύσουν ένα κράτος που θέλει να επιβιώσει ειρηνικά δίχως επιθετικές βλέψεις σε άλλα κράτη έστω κι αν ήδη είναι ζημιωμένο ειδικά από τους Τούρκους.

Γιατί λοιπόν θέλουν κάποιοι ιθαγενείς του να το διαλύσουν ή ακόμα και να το εξαφανίσουν ;

1) Είναι πράκτορες – προδότες ; Απάντηση : Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί. Χρέος της πολιτείας είναι να τους βρει.
2) Είναι απλώς ψυχικά διαταραγμένοι τόσο όσο δεν λειτουργούν με βάση τη συνείδηση των πράξεων τους;

ΟΧΙ. Οι καθοδηγητές προσπαθούν να δημιουργήσουν ή να βρουν τέτοια υποκείμενα. Οι καθοδηγητές όμως έχουν πλήρη καταλογισμό των εγκληματικών πράξεων τους. Είτε είναι πράκτορες είτε είναι εκείνα τα άτομα (θα το πούμε απλά -μανιχαικά- ) που κάνουν την «κακία» τους πολιτική ιδεολογική θέση αναζητώντας αφελείς – ανόητους συμπαραστάτες στον απώτερο σκοπό τους :

Την Καταστροφή της Ελλάδας.

Δεν έχουν τόσο έντονη ψυχική διαταραχή όπως να χαρακτηρισθεί παθολογικό νόσημα βίαιας αντίδρασης ως προς το (οποιοδήποτε) περιβάλλον.

Η παθογένεση μια τέτοιας βαριάς ψυχικής διαταραχής της και η εμφάνιση των παραπάνω παθολογικών συμπτωμάτων, έχει ένα ψυχοδυναμικό, λειτουργικό χαρακτήρα, που εκφράζεται με την αποδόμηση της συνείδησης. Με την έννοια αποδόμηση, εκφράζουμε εδώ, με άλλο τρόπο, τη λειτουργία της «παλινδρόμησης».

Η βαθύτερη παλινδρόμηση παρατηρείται στις οξείες και βαριές ψυχώσεις, όπου το άτομο έχει χάσει ουσιαστικά την επαφή με τον άλλο, δεν αναγνωρίζει πρόσωπα και δεν λειτουργεί πλέον ούτε καν η χωροχρονική πλευρά της πραγματικότητας.

Απλούστερα γνωρίζουν πολύ καλά τι πράττουν και έχουν πλήρη καταλογισμό γι αυτά που πράττουν. Βρίσκουν και υποκείμενα όμως που υπάγονται κατά το μάλλον ή ήττον στον παραπάνω ορισμό.

Και έτσι δημιουργούν αυτές τις «δυναμικές μειονότητες» που καταδυναστεύουν το κράτος μας.

Τελείως συνοπτικά και πιστέψτε μας με πλήρη υπεραπλούστευση και δίχως κανένα πάθος σας λέμε εδώ την αλήθεια.

Είναι χρέος όλων μας να απομονώσουμε αυτούς τους τρομοκράτες εγκληματίες και είναι χρέος της Ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και της πλειοψηφίας των πολιτικών μας να τους προσάψει τα δέοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου