Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η μεγάλη «κομπίνα» με τον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr για τις δραστηριότητες της ηγουμένης της Μονής του Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο κ. Ειρήνη Κλειδαρά.

Ήδη ο Εισαγγελέας ερευνά με ποιο τρόπο απέκτησε την τεράστια κτηματική περιουσία της στο νησί η ηγουμένη, τη στιγμή που το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ με τα εκατομμύρια των επισκεπτών τα τελευταία χρόνια έχει αυτήν τη στιγμή στην κυριότητά του μόνο μισό στρέμμα γης.

Παράγοντες της Μυτιλήνης αποκαλύπτουν τώρα ότι η ηγουμένη στις τελευταίες εκλογές χρηματοδοτούσε προεκλογικούς αγώνες υποψήφιων βουλευτών, νομαρχών και δημάρχων, ώστε να τους «κρατάει στο χέρι» και παράλληλα να μην ενοχλείται στις όποιες δραστηριότητές της.

Το σχέδιο εμφανίζεται να είναι καλοστημένο. Η ηγουμένη υποστηρίζει ότι επικοινωνεί συχνά με τον Άγιο Ραφαήλ, γράφει βιβλία για θαύματα κ.λ.π. τονίζοντας ότι αυτά έχουν πουλήσει 10 εκατ. αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

Εάν τα πράγματα είναι έτσι, η εφορία της Λέσβου απαντά ότι η κ. Κλειδαρά δεν έχει πληρώσει ούτε μία δραχμή ΦΠΑ για τα υπερκέρδη από τα βιβλία της. Παράλληλα, πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκε ένας παπάς – καθηγητής του Νιού Τζέρσεϊ, ο οποίος την βράβευσε με το ξίφος του Ιππότης της Στρογγυλής Τράπεζας, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στον κόσμο της Μυτιλήνης.

Λίγο καιρό αργότερα αποκαλύφθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νιού Τζέρσεϊ ότι ούτε παπά - καθηγητή έχουν, ούτε βραβεία Ιπποτών απονέμουν.

Να σημειωθεί ότι η ηγουμένη Ευγενία - κατά κόσμον Ειρήνη Κλειδαρά - απειλεί με τη μεταπήδησή της στο Παλιό ημερολόγιο και τη δημιουργία ενός καινούργιου μοναστηριού του Αγίου Ραφαήλ σε περίπτωση που η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας ή η Εισαγγελία τη διώξουν για τις δραστηριότητές της.

1 σχόλιο:

  1. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ότι θέλει. Υπάρχει άλλωστε η ελευθερία έκφρασης του λόγου. Όση λάσπη και να προσπαθείτε να ρίξετε σ´αυτούς τους λίγους πνευματικούς ανθρώπους που έχουν μείνει σ´αυτες τις δύσκολες μέρες δυστυχώς δε θα κατα φέρεται τίποτα. Το ερώτημα το δικό μου είναι το εξής: εσύ/εσείς που γράφετε όλα αυτα τι καλό έχετε κάνει για τον συνάνθρωπό σας..?? γνωρίζεται τι έργο έχει προσφέρει?? εκει που ο δήμος Μυτιλήνης ( που αντί να κάνει έργο για τους συμπολίτες το μόνο που κάνει είναι να ασχολείται απο που θα αρπάξει κι αλλα χρήματα ) θα έπρεπε να προσφέρει για νηπιαγωγεία ορφανοτροφείο γηροκομεια κ.λ.π. έρχεται η Ηγουμένη και κάνει εκείνη το έργο τους. Ρωτήστε να μάθετε για το τι έργο έχει προσφέρει αναλογιστειτε τι έχετε κάνει εσείς ως πολίτες αυτου του τόπου και αφήστε τις γενικοτητες και τις λασπολογίες που ο μόνος σας σκοπός είναι πως θα βγάλετε κέρδη. Αφήστε λοιπόν τις ανακρίβειες και κοιτάξτε να κάνετε κάτι χρήσιμο για την κοινωνία για δύο λόγους: 1ον ο κόσμος ξέρει την αλήθεια και το ποσο η Ηγουμένη βοηθάει και έχει δώσει ζωη σε αυτο το νησί που το κατοικούν μίζεροι άπληστοι και αχάριστοι και 2ον δεν μπορείτε ούτε στο ελάχιστο να κάνετε κάτι απο αυτα που έχει κάνει εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή