Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ένας Αλβανός ληστής νεκρός στην "μετάβαση" προς την "πολιτισμική πολύ" κοινωνία


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η δράση των αλλοδαπών κακοποιών σε όλη την Ελλάδα. Τα κελεύσματα της πολιτείας περί μικτών και πολιτισμικών πολύ κοινωνιών σε συνδυασμό με την πεισματική της άρνησή –σε σημείο εθελοτυφλίας- να αναγνωρίσει ορθώς το προβληματικό αποτύπωμα της πραγματικότητας που αφήνει επάνω στην Ελληνική κοινωνία η παράνομη μετανάστευση,  έχουν δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου –στα ιστορικά χρονικά του τόπου– αίσθημα ασφυξίας στην καθημερινή ζωή του πολίτη.
Το αίσθημα αυτό γίνεται ακόμη πιο βαρύ από την προσπάθεια επιβολής άνωθεν του νέου αυτού κοινωνικού δόγματος, το οποίο μάλιστα πρόκειται και σύντομα να αποκτήσει και «νομική περιβολή»  με το νομοσχέδιο που προωθεί μετ επιτάσεως το υπουργείο Δικαιοσύνης. Μάλιστα ο πολιτικός προϊστάμενος του ανωτέρου υπουργείουπρολογίζοντας τη δημόσια διαβούλευση για το νέο νόμο περί «Ρατσισμού και Ξενοβοφίας» και ενημερώνοντας -προφανώς εν αγνοία της- και αυτόκλειτα την κοινή γνώμη αναφέρει πως την παρούσα χρονική στιγμή πραγματοποιείται μια μετάβαση προς μια "πολιτισμική πολύ" κοινωνία.
Πάνω στην μετάβαση αυτή λοιπόν, την κρατικά επιχορηγούμενη και προπαγανδιζόμενη τρεις ληστές Αλβανικής υπηκοότητας λήστεψαν λίγο μετά τις 10:00 στο κέντρο του Μώλου, το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της κεντρικής πλατείας και εν συνεχεία στην Αγροτική Τράπεζα που βρίσκεται απέναντι.
Μαζί με δύο συνεργούς τους, οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο έπειτα εγκατέλειψανν, για να συνεχίσουν με άλλο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οπλισμένοι και φορούσαν κουκούλες.Ακολούθησε καταδίωξή τους στην Εθνική Οδό και η αστυνομία κατάφερε να τους ακινητοποιήσει στη Μαλεσίνα. Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών, ένας εκ των ληστών τραυματίστηκε σοβαρά και κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Θήβας εξέπνευσε. Οι υπόλοιποι συνελήφθησαν, ενώ ένας από αυτούς έχει τραυματιστεί ελαφρώς στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Το πλέον βέβαιο είναι ότι η συμμορία των Αλβανών με τα καλάσνικοφ έχει διαπράξει το τελευταίο διάστημα πολλές ληστείες στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.


http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου