Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν υπογραφές για τον …Παπακωνσταντίνου


Αναβρασμός επικρατεί στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων και του «γενικού πωλητηρίου» που σκοπεύει να βάλει η κυβέρνηση στη δημόσια περιουσία.  Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδίως μέλη του κοινοβουλευτικού τομέα των οικονομικών εκφράζουν έντονη δυσφορία για τους κυβερνητικούς χειρισμούς αλλά και για την ελλιπή ενημέρωσή τους.
Τονίζουν ότι δεν είναι δυνατόν ένα πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ύψους 7 δισ. ευρώ να γίνεται ξαφνικά και χωρίς καμία επίσημη προετοιμασία ένα γιγαντιαίο  πρόγραμμα 50 δισ. ευρώ. Θεωρούν ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και πειστική επιχειρηματολογία για να προχωρήσει το όποιο σχέδιο.
Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι βουλευτές του κινήματος συγκεντρώνουν υπογραφές προκειμένου να συνέλθει το συντομότερο το ΚΤΕ Οικονομικών προκειμένου ο αρμόδιος υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου να ενημερώσει αναλυτικά και υπεύθυνα για τις προθέσεις του.
Προειδοποιούν δε ότι δεν θα περάσει καμία πολιτική χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των βουλευτών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους βουλευτές που θεωρούν αναγκαία αυτή την ενημέρωση είναι οι Πάρης Κουκουλόπουλος, Τόνια Αντωνίου, Μιχάλης Κατρίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Αμοιρίδης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου