Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Πλέον η εξέγερση είναι μονόδρομος και η λύση

Πρέπει κάποιος να βάλει τους ελληνικούς όρους στο τραπέζι. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση δενμπορεί να το κάνει αυτό καθώς έχει κατακτήσει επάξια την εικόνα του σαμποτέρ του ευρώ. Μπορεί όμως να το κάνει ο λαός.

Πλέον η εξέγερση είναι μονόδρομος και η λύση του δράματος. Μια εξέγερση εναντίων της ευρωζώνης και με άμεση στάση πληρωμών του εξωτερικού χρέους. Ταυτόχρονος βάζουμε την “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” (χεχε) να βγάλει ένα πόρισμα ότι το χρέος είναι επαχθές και παράνομο. Με μια απόφαση πρωτοδικείου...
το κάνει ευρωπαϊκό δεδικασμένο και οδηγεί το δράμα μας στο ευρωδικαστήριο. Συγκροτείται επιτροπή έλεγχου του χρέους. Καλούμε του λαούς και την διανόηση της Ένωσης να μας βοηθήσουν.

Συλλαμβάνουμε τους βουλευτές και την κυβέρνηση και του υποστηρικτές του ευρώ στα ΜΜΕ, σχηματίζουμε κυβέρνηση προσωπικοτήτων κρατικοποιούμε τις τράπεζες κόβουμε χρήμα και πάμε σε εκλογές μεταξύ ευρω-ζωνιστων και αντιευρωζωνιστών.

Από αυτές τις κινήσεις προκύπτει ένα σαφές μήνυμα. Οι αγορες τρομοκρατούνται και βυθίζουν στο Χάος τον νότο της Ευρωπης. Η στάση μας ξυπνά παντού αντίστοιχα κινήματα καλείται η Ευρωβουλή να πάρει θέση μεταξύ λαών και νομισμάτων. Το αιτημα για διαγραφή χρέους μεταξύ των εταίρων και ευρωτραπεζών επιβάλεται παντού.

Η νέα βουλή και η νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει τα υπόλοιπα και κυρίως την μη έξοδο από την Ευρωπαϊκή ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου