Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

Στον ιστοχώρο μας , έχουν περιέλθει τα τελευταία 24ωρα πληροφορίες ότι στις 23 ΦΛΕΒΑΡΗ θα ζήσουμε ημέρες «λαϊκής εξέγερσης» μιας και ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» και ο λαός ξύπνησε επιτέλους . Ακόμα και απο συνδικάτα διαφόρων επαγγελματικών κλάδων , διαρρέει ότι θα γίνει ντου στη Βουλή και άλλα τέτοια ευτράπελα . Προσοχή ! Επειδή ο Ελληνικός Λαός δεν έχει ξυπνήσει , παρόλο την ελπίδα μας για κάτι τέτοιο , υποπτευόμαστε ότι ίσως στηθεί μια προβοκάτσια προκειμένου να οδηγηθούμε σε εκλογές είτε για να έρθει η Δεξιά Παράταξη – Καρπαζοεισπράκτορας είτε για να ανανεώσει τη λαϊκή εντολή ο Γιώργος , είτε για να γίνει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας και να μας αποτελειώσουν . 
Γραικύλοι Δημοσιογράφοι και Πράκτορες . Σας έχουμε πάρει χαμπάρι και δεν ξεγελάτε κανέναν .

Μπορεί να βγάλετε τις ορδές των μαμελούκων αλλοδαπών να τα κάψουν και να προκαλέσουν χάος όπως κάνατε το Δεκέμβρη του 2008 αλλά τώρα , δεν ξεγελάτε κανέναν.

Τι θα πείτε ; Ότι κάηκε το Κοράνι ; Ότι σκοτώθηκε κανέναν άμοιρος μετανάστης ; Θα κάψετε καμία τράπεζα ; Τα έχετε κάνει όλα με την ανοχή των Γραικύλων πολιτικών και των έμισθων δημοσιογράφων σας .

Εξαγοράσατε ακόμα και πρώην πατριωτικά κόμματα , που οι βουλευτές τους, στο βωμό του κέρδους, της γκλαμουριάς και των συζύγων με τα ακριβά γούστα , το αριστοκρατικό τουπέ και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις , έγιναν θλιβερά ανδρείκελα και μαριονέτες στα χέρια των νταβατζήδων – μεγαλοεργολάβων που κινούν τα νήματά τους και τους έχουν τρελάνει στις κωλοτούμπες .

Το να χυθεί όμως Ελληνικό αίμα , δεν θα το επιτρέψουμε.

Η Ενημέρωση θα συνεχίσει και εμείς δεν θα ρίξουμε νερό στο μύλο του Νεοταξικού Συστήματος, λέγοντας να βγούμε άναρχα στο δρόμο και να σπάσουμε ....

 Όχι , εμείς θα ενημερώνουμε και θα καλούμε σε επαγρύπνηση όσους μπορούμε .
 


Θα ξυπνήσει πρώτα η Μεσαία Τάξη που εσείς πολεμάτε και θέλετε να εξαφανίσετε και μετά θα γίνει επανάσταση . Αυτό που δεν θέλετε δηλαδή.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ......


anti-antiprosopeusi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου