Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Υπαινιγμοί για εμπλοκή Ν. Παπανδρέου στο deal για τον Σκαραμαγκά

Λέτε από τη μία Αγία Οικογένεια να πάμε στην άλλη;
Διότι ωραία τα λόγια περί διαφάνειας και καθαρών χεριών, αλλά όταν αφήνονται υπαινιγμοί για τον αδερφό του πρωθυπουργού, τον Νίκο Παπανδρέου, επωνύμως και φόρα παρτίδα στα ΜΜΕ απο κρατικό αξιωματούχο, τότε κάτι πολύ περίεργο τρέχει και θα πρέπει κάποιος να λογοδοτήσει.
Σας γράφαμε και παλαιότερα για τις «δουλίτσες» που κάνουν στο παρασκήνιο, ο Νίκος Παπανδρέου με την Αραβία και ο Αντρίκος με τα «πράσινα» κεφάλαια του εξωτερικού.
Έρχεται λοιπόν τώρα ο τέως γενικός διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βασιλάκος, σε συνέντευξή του να αφήσει υπαινιγμούς για τον πρώτο και για το ρόλο που έπαιξε στη συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κύριος Βασιλάκος χαρακτήρισε επιβλαβή τη συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων από το Γερμανικό Όμιλο Thyssen στον αραβικών συμφερόντων όμιλο Abu Dhabi Mar. Ανέφερε ωστόσο ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντιμετώπισε μια δεδομένη κατάσταση αφού όπως είπε με την εμπλοκή του αδελφού του πρωθυπουργού είχε βρεθεί εκ των προτέρων ο αγοραστής των ναυπηγείων. Τα ναυπηγεία συμπλήρωσε ο κύριος Βασιλάκος θα έπρεπε να ιδιωτικοποιηθούν χωρίς να υπάρχουν νέες συμβάσεις και με έναν αντικειμενικό διαγωνισμό.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι ο Νίκος Παπανδρέου έκανε τη χάρη στην Ελλάδα και βγήκε αγοραστή για τον Σκαραμαγκά;
Ότι το deal ήταν προσυμφωνημένο αφού παρενέβη ο πρωθυπουργικός αδερφός;
Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων διότι ο… αδερφός του πρωθυπουργός δεν πρέπει μόνο να είναι τίμιος, πρέπει και να φαίνεται.
Διαβάστε τι είπε ο κ. Βασιλάκος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου